agnesis
Fanka BB :)
Hejja jutro sie dowiem czy jestem w ciazy... tak bardzo bym chciala
bylabym marcowka
![]()
A czy przypadkiem nie miałaś być Grudniowka 2016?
Życzę jutro powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Hejja jutro sie dowiem czy jestem w ciazy... tak bardzo bym chciala
bylabym marcowka
![]()
tak mialam byc. 30 maja mialam usuwane puste jajo...A czy przypadkiem nie miałaś być Grudniowka 2016?
Życzę jutro powodzenia![]()
tak mialam byc. 30 maja mialam usuwane puste jajo...
Sałatka a czułaś jakieś objawy przy tym pustym jaju? To była twoja pierwsza ciąża?
Agnesis ja w 1 ciąży dowiedziałam się też w 8 tyg że serduszko nie bije i w 11 tyg doszło do poronienia. To było w maju 2015, w sierpniu 2015 ponownie zaszłam i teraz mam moją małą 13-miesięczna "tęczową" coreczkę![]()
Tak wszystkie objawy ciazowe mialam. Po tym poznalam ze w ciazy jestem no okres to u mnie niewiadomo kiedy przyjdzie to moja 3 ciaza byla. Pierwsza poroniona w 19 tyg, z drugiej urodzilam sliczna zdrowa coreczke. A trzecie to jajoSałatka a czułaś jakieś objawy przy tym pustym jaju? To była twoja pierwsza ciąża?
Agnesis ja w 1 ciąży dowiedziałam się też w 8 tyg że serduszko nie bije i w 11 tyg doszło do poronienia. To było w maju 2015, w sierpniu 2015 ponownie zaszłam i teraz mam moją małą 13-miesięczna "tęczową" coreczkę![]()
Wlasnie tez Cie pamietam. Przykro mi. Ale mam nadzieje ze Tobie sie uda jak najszybciejTak kojarzyłam, bo ja też miałam być, ale 5 maja dowiedziałam się, że moje serduszko się zatrzymało10 miałam zabieg. Mogłabym być teraz w ciąży, ale chyba już czuję zbliżającą się @
![]()
Nie dostalam jak narazie...Uda się na pewno i mi i Tobie
A od razu dostałaś pozwolenie na starania? U mnie okres przyszedł jakoś po 25 dniach od zabiegu, ale był skąpy, większość brązowe plamienia, 3 dni słabego krwawienia. Od jutra do niedzieli czekam na @. Czuję już tą małpę w kościach![]()
Nie dostalam jak narazie...lekarz dopiero 11 lipca