Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agnieszkaala, ja w środku wiedzialam, że to poród, ale głowa racjonalizowała i mówiła, że to niemożliwe, bo przecież raptem dzień wcześniej lekarka mówiła, że się nie zanosi. A czemu nie chcesz rozwarcia? W sumie to chyba im krócej na porodówce, tym lepiej. Ja w sumie się cieszę, że tak późno dotarłam. W domu inaczej czas leci.
Ciekawe, czemu ja te dzieci tak wcześnie rodzę. W obu ciążach termin z usg pokrywał mi się idealnie z terminem z OM, czyli jakbym miała książkowe cykle, a mimo wszystko jeden syn urodzony w 37+6, drugi w nocy 37+4/5. Oba porody zaczęły się same. I zastanawiam się, czy te dzieciaki po prostu gotowe były, czy coś z moim organizmem nie tak.[/QUOdom
Agnieszkaala, ja w środku wiedzialam, że to poród, ale głowa racjonalizowała i mówiła, że to niemożliwe, bo przecież raptem dzień wcześniej lekarka mówiła, że się nie zanosi. A czemu nie chcesz rozwarcia? W sumie to chyba im krócej na porodówce, tym lepiej. Ja w sumie się cieszę, że tak późno dotarłam. W domu inaczej czas leci.
Ciekawe, czemu ja te dzieci tak wcześnie rodzę. W obu ciążach termin z usg pokrywał mi się idealnie z terminem z OM, czyli jakbym miała książkowe cykle, a mimo wszystko jeden syn urodzony w 37+6, drugi w nocy 37+4/5. Oba porody zaczęły się same. I zastanawiam się, czy te dzieciaki po prostu gotowe były, czy coś z moim organizmem nie tak.
Zobaczymy jak pójdzie to zrzucanie po. Ja cała nabrałam po trochu, ale w większości to brzuch i cyc.
Jola nie czytaj bo faktycznie można sie nakręcić:/