reklama

Marcowe mamusie 2017

evee ja mojego bąka odpieluchowuje juz od roku czasu :/ najpierw krzyczał na nocniku jak oparzony, wiec odpusciłam, teraz sika ładnie na nocnik, ale sika tez do majtek i najgorsze ze kupe zawsze robi tylko do majtek, potrafi zejsc z nocnika i od razu narobic w spodnie :/ nieraz mowie, ze chyba do 18nastki bedzie z pampersa korzystał ehh

reklama
oj to u nas super jednak . Bo w sumie mało co mi zasilał majtek i na dzień dzisiejszy w dzień juz sie nie zesika . Ale w nocy pampers zasikany . A co do mówienia to on szybko mówił pełnymi zdaniami , jest bardzo bystry ale od urodzenia diabeł . Co my z nim przeszliśmy to masakra . Mam nadzieje ze drugie bedzie grzeczne i bedzie spało .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja Lila zaczęła sikać na nocnik, gdy miała rok i 10 miesięcy. Odzwyczaiłam ją od pompersa w styczniu, to było moje postanowienie noworoczne. :p Powiedziałam sobie, że teraz i już. Zakupiłam 20 par majtek, zdjęłam dywan i sikała po nogach aż jej zaczęło przeszkadzać i w końcu siadała na nocnik. Ile to się ubrań i majtek naprałam i podłogi myłam... :D Zakładałam pieluchę tylko na noc i po jakimś czasie, gdy rano była sucha, to zdejmowałam i kładłam podkład na łóżko. Niestety inaczej się nie da. :p
Dzielna dziewczyna z ciebie i córci a swoją drogą mąż chce dać drugiej córce Lila :-D a czy to jest różnica czy Lila i Liliana to tosamo

1469014287-1d1mld.jpeg

Przedstawiam mojego okruszka :-) jest o tydzień większy niż wg OM, pięknie bije serduszko ale przez moje bóle brzucha od wczoraj leżymy w szpitalu, jak bóle się już nie powtórzą to jutro wychodzimy a narazie odpoczywamy sobie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry