reklama

Marcowe mamusie 2017

O jojoj jak ja tęsknię tylko za tymi piersiami w 6tygodniu...i lekką sennością... To się zmienia z dnia na dzień, u mnie w połowie 7tygodnia przyszły mdłości i zawroty głowy bleeee...i odrzuca mnie od jedzenia...czekam aż minie :) i cieszyć się że z ciążą jest ok :D

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Moze mdlosci przychodza w momencie pojawienia sie serduszka. Mam nadzieje ze wszystko przede mna [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1469014287-1d1mld.jpeg

Przedstawiam mojego okruszka :-) jest o tydzień większy niż wg OM, pięknie bije serduszko ale przez moje bóle brzucha od wczoraj leżymy w szpitalu, jak bóle się już nie powtórzą to jutro wychodzimy a narazie odpoczywamy sobie :-)
Jedno z najpiękniejszych wspomnień mamusi :) śliczna foteczka :) gratulacje :)

Dziewczyny u mnie z objawów jedynie delikatna tkliwosc piersi została a wczoraj zaczął się 6 tydzień sama nie wiem co o tym myśleć trochę się martwię wizyta dopiero za równy tydzień
U mnie też 6 i wizyta za tydzień :) mnie bolą piersi i rano mam lekkie mdłości. . I od czasu do czasu zaboli mnie podbrzusze a tak to ok :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście, bo plusów jest naprawdę sporo. Ja już teraz wiem,że za kilka lat znów zamarzy mi się noworodek i wszystko co się z nim wiąże, dlatego nie mówię nie - 3 dziecko jak najbardziej, ale później.
Będziecie przygotowywać jakoś Lili do nadejścia rodzeństwa? W tym wieku już jest spora zazdrość.

Izuś85 mnie czasami mdli mocniej z głodu

Truskawka89, cieszę się,że po długim staraniu Wam sie udało :* .

nadia433
, no to masz w domu dorosłego pomocnika :) , jak sie czujesz z ponownym wejściem w pieluszki ? (nie wiem czy juz nie pytałam...)

wszystkozajete a o jakie gadżety pytasz?
Teraz jest wyprzedaż w smyku 50 % na ubrania i buty!

Carolajna32 planowaliście tak szybko 3 dziecko? Jeśli uznajesz pytanie za wścibskie - wybacz.

my z wyprawki sporo rzeczy sie pozbyliśmy, wózek mamy typowo spacerowy, a wiec nie ominie mnie szał zakupów- jupi!

Cluue , witam maluszka :* , mamy z usg taki sam wiek dzieci widzę.
Nasza Lila już od dawna mówi, że chce mieć braciszka albo siostrę. Myślę, że się bardzo ucieszy, gdy jej powiemy. Pytałam ją, a co wtedy, gdy dzidzia będzie płakać. A ona odpowiedziała: będę ją przytulać, dawać zabawki, a ty dasz jej mleczko. [emoji171][emoji171] Ciekawe jak to będzie, gdy rzeczywiście już będzie dzidzia.
Na szczęście mąż ma świetny kontakt z Lilą i po prostu będzie jej poświęcał więcej czasu, żeby nie czuła się odrzucona.
Zamierzam też chodzić na zakupy z Lilą, żeby wybrała jakieś rzeczy dla dzidziusia. No i po porodzie będzie prezent od dzidzi dla Lili. [emoji4]

Ja mam wszystko z wyprawki. Nic nie sprzedałam, nie oddałam. [emoji4]
Wózek Jedo Fyn, który był super, w kolorze biało - niebieskim, uniwersalny dla chłopca i dziewczynki. [emoji4] Mam też łóżeczko, ale zastanawiam się poważnie nad koszem Mojżesza. Podobno rewelacja.

Hej :-) :)

Leuksypida, a to z jakiego miesiąca masz dzieciaczka bo ja mam córeczkę z maja 2014 :blink:

1512, noo to gratuluję a Twoja mama wie? ;-) ;)
Obydwoje rodziców wiedza i wspierają ;)

Dziewczyny, właśnie wróciłam od lekarza, dowiedziałam sie ze pęcherzyk wyglada na 5tydzien 1 dzień ciąży. Na razie nie widać serduszka, za 2 tygodnie mam kolejna wizytę i wtedy sie dowiem :) trzymajcie kciuki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry