Ja tez jestem na takKinia mam tak samo z twarzą, stąd na syfie ale Tylko z jednej strony.
Przechodzimy na tego facebooka? Ustalny może konkretnie, bo część chce A część nie ?
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez jestem na takKinia mam tak samo z twarzą, stąd na syfie ale Tylko z jednej strony.
Przechodzimy na tego facebooka? Ustalny może konkretnie, bo część chce A część nie ?
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za FB dziękuje, przynajmniej na tym etapie. Forum jest wygodne bo watki nie giną, łatwo ogarniać spam ewentualny i odsiewać. A na fb z którym jestem związana zawodowo mam i bez grupy pierdyliard powiadomień.
Sporo marcówek z 85
Anitam78 przykro mitrzymaj się!
Przykro miTak jak myślałam beta spadła do 86 wiec będę się żegnać z wami dziewczyny życzę wam szczęśliwych donoszonych ciąż mocno bijących serduszek dziękuje za miłe słowa i wsparcie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mi przykro...Tak jak myślałam beta spadła do 86 wiec będę się żegnać z wami dziewczyny życzę wam szczęśliwych donoszonych ciąż mocno bijących serduszek dziękuje za miłe słowa i wsparcie
Hej dziewczyny. Chciałabym dołączyć do was. Prawdopodobnie zostane marcowa mamusia 2017Od 3 dni robię testy jak narazie wychodzą slabiutkie kreseczki, ale widoczne. Dzisiaj troszkę bardziej widoczna wyszła.
jeśli się udało to z @ będę miała termin na 30 Marca
pozdrawiam.
Ja też jestem z 85Ja za FB dziękuje, przynajmniej na tym etapie. Forum jest wygodne bo watki nie giną, łatwo ogarniać spam ewentualny i odsiewać. A na fb z którym jestem związana zawodowo mam i bez grupy pierdyliard powiadomień.
Sporo marcówek z 85
Anitam78 przykro mitrzymaj się!
Ja od 3 dni czuje się fatalnie. Do godz. 15 jestem nie do życiaZawroty głowy, mdłości, ciągle mi się odbija...
i leże..
Co do włosów to mi przed ciążą wypadały wiec poki co róznicy nie widzę, za to skóa a twarzy mi się pogorszyła, pełno syfków
![]()
Tak jak myślałam beta spadła do 86 wiec będę się żegnać z wami dziewczyny życzę wam szczęśliwych donoszonych ciąż mocno bijących serduszek dziękuje za miłe słowa i wsparcie