• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja za FB dziękuje, przynajmniej na tym etapie. Forum jest wygodne bo watki nie giną, łatwo ogarniać spam ewentualny i odsiewać. A na fb z którym jestem związana zawodowo mam i bez grupy pierdyliard powiadomień.

Sporo marcówek z 85 :)

Anitam78 przykro mi :( trzymaj się!

Ja mam mdłosci jak sie nudze lub jak zaczynam o nich myslec, jak sie czyms zajme to mniej odczuwam. Ale jestem niesamowicie słaba i w dodatku jeszcze zaczał mnie bolec dół pleców, to samo mialam w 1szej ciazy, ciezko mi sie siedzi, juz wole stac

Ja za FB dziękuje, przynajmniej na tym etapie. Forum jest wygodne bo watki nie giną, łatwo ogarniać spam ewentualny i odsiewać. A na fb z którym jestem związana zawodowo mam i bez grupy pierdyliard powiadomień.

Sporo marcówek z 85 :)

Anitam78 przykro mi :( trzymaj się!

Do grup jest specjalna aplikacja od Fb ;)

74709jcg0i411sm0.png

Tak jak myślałam beta spadła do 86 wiec będę się żegnać z wami dziewczyny życzę wam szczęśliwych donoszonych ciąż mocno bijących serduszek dziękuje za miłe słowa i wsparcie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mi przykro... :(

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Dla mnie pomysł z fb nie jest do końca fajny, bo za chwilę się wszystkie tam przeniesiecie, a tu będzie pusto. Ja np. nie mam fb i go mieć nie zamierzam....
Hej dziewczyny. Chciałabym dołączyć do was. Prawdopodobnie zostane marcowa mamusia 2017:) Od 3 dni robię testy jak narazie wychodzą slabiutkie kreseczki, ale widoczne. Dzisiaj troszkę bardziej widoczna wyszła. :) jeśli się udało to z @ będę miała termin na 30 Marca:):) pozdrawiam.
:D :D :D :*

Ja od 3 dni czuje się fatalnie. Do godz. 15 jestem nie do życia:( Zawroty głowy, mdłości, ciągle mi się odbija... :( i leże.. :( Co do włosów to mi przed ciążą wypadały wiec poki co róznicy nie widzę, za to skóa a twarzy mi się pogorszyła, pełno syfków :(

Łączę się w bólach, ja mam takie same dolegliwości.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam rózne dni, wczoraj miałam pierwsze duże mdłości, zawroty głowy, odbijanie, a dzisiaj mam przeogromne wzdęcie. Mdłości brak.
Za to niezmiennie od kiedy wiem o ciaży moje piersi to koszmar bolą przeookropnie, do tego doszły wrażliwe sutki, czasami w nocy się budzę...
Chyba pomysle o staniku do spania, bo czytałam, że przy większym biuście warto

Tak jak myślałam beta spadła do 86 wiec będę się żegnać z wami dziewczyny życzę wam szczęśliwych donoszonych ciąż mocno bijących serduszek dziękuje za miłe słowa i wsparcie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

przykro mi :( trzymaj się oby szybko się udało ponownie i szczęśliwie tym razem

reklama
Czytam Was już stopiowo chyba z 3h ... Jezu babki jak się rozpiszecie to końca nie ma , ale z jednej strony to dobrze bo bynajmniej nie ma nudy i można liczyc n szybką odpowiedź. Dobrze ze skończyła sie ta szeroka dyskusja bo juz było tego za dużo. .. wg ciężko ogarnąć te wszystkie tematy.
Ktos tam pisał o facebooku ja jestem za ale też mogę poczekać tak jak ktoś zasugerował aż będzie pewne kto się na to pisze ;)
anitam bardzo mi przykro , wiem co to za ból:(
Ja jestem babki w stałym jedzeniu!! ale wtedy bynajmniej nie mam mdłości ;) dziś oczywiście znów zupka bo mi służą i smakują jak juz wcześniej pisałam, dziś szefowa kuchni podała pomidorówkę z makaronem :)
Izabela90 trzymam kciuki by było wszystko ok ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry