reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja zawroty głowy też mam i to dosyć często. I zauważyłam że czuję się źle w weekend ostatnio w sobotę i niedzielę tez dużo leżałam, nudności itp. Teraz przyszedl piątek i znowu. W tygodniu wszystko ok.
Dlaczego nie może tak być jak przy pierwszej ciąży że bezobjawowo. Do tego przy synku który ma 21 miesięcy i wszędzie go pełno ciężko żeby sobie leżeć :(
Byłam tydzie temu 4 dni na mazurach i jak ręką odjął żadnych objawów, chodziłam cały dzień, dobrze się czułam a jak tylko wrócilam do domu to na nowo:(
Podziwiam Cie i inne dziewczyny które mają jeszcze drugie maleństwa i jak ja przy takich objawach miałabym biegać jeszcze za dzidzią to chyba bym padła na twarz! Podziw!

reklama
Tak jak myślałam beta spadła do 86 wiec będę się żegnać z wami dziewczyny życzę wam szczęśliwych donoszonych ciąż mocno bijących serduszek dziękuje za miłe słowa i wsparcie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mi przykro... no niestety czasem się tak zdarza, nie mamy na to wpływu. Będziesz próbować dalej w najbliższym czasie?

Tak jak myślałam beta spadła do 86 wiec będę się żegnać z wami dziewczyny życzę wam szczęśliwych donoszonych ciąż mocno bijących serduszek dziękuje za miłe słowa i wsparcie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi! Trzymaj sie !

74709jcg0i411sm0.png

Byłam tydzie temu 4 dni na mazurach i jak ręką odjął żadnych objawów, chodziłam cały dzień, dobrze się czułam a jak tylko wrócilam do domu to na nowo:(
Podziwiam Cie i inne dziewczyny które mają jeszcze drugie maleństwa i jak ja przy takich objawach miałabym biegać jeszcze za dzidzią to chyba bym padła na twarz! Podziw!
Dzięki. Ja wczoraj byłam u teściów i szwagierek pół dnia i było wszystko ok. Biegalam za małym, siedziałam na słońcu i ok. Tylko na wieczór byłam padnieta a dzisiaj normalnie zaraz umrę z tych nudności. I mały zaraz się obudzi i koniec leżenia i odpoczywania :(

reklama
Wspolczuje dziewczyny tych przykrych dolegliwosci :( Ja na razie nie moge narzekac,bo czuje sie w miare dobrze :) ale w pierwszej ciazy mdlosci pojawily sie po 8 tyg takze mozliwe,ze jeszcze wszystko przede mna.Jedyne co mnie dobija to upaly,bo tu gdzie mieszkamy od jakiegos tygodnia nie spada ponizej 35 stopni.a wlasnie moze sa jakies mamy ktore mieszkaja za granica?

Do góry