reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny mam pytanko czy któraś jeszcze oprócz mnie bierze póki co tylko i wyłącznie kwas foliowy 0,4?pytałam gina,mówił że narazie nie ma potrzeby brania witamin hm już sama nie
Ja biorę tylko witaminy bo mam w nich dawke kwasu foliowego 0,6 ale tak jak pisałam wyniki badań mam dobre więc w sumie nie wiem czy witaminy są potrzebne ale raczej nie zagrażaja co w nadmiarze to organizm sam wydali tak mi tlumaczyl ginekolog jak pytalam o witamine C wiec myślę, że do reszty to też się tyczy.

reklama
Jak się dzisiaj czujecie, są już jakieś dolegliwości ciążowe? :-)
Ja jestem baaaardzo senna...
Ja się dzisiaj czuje wyjątkowo dobrze. Ale to pewnie dlatego ze dzisiaj chlodniej jest. Ogólnie mam jakieś schizy, brzuch pobolewa mnie z lewej strony i juz sobie wmawiam ciążę pozamaciczna. Wizyta u lekarza dopiero 16 sierpnia. Do tego czasu zwariuje.

Ja się dzisiaj czuje wyjątkowo dobrze. Ale to pewnie dlatego ze dzisiaj chlodniej jest. Ogólnie mam jakieś schizy, brzuch pobolewa mnie z lewej strony i juz sobie wmawiam ciążę pozamaciczna. Wizyta u lekarza dopiero 16 sierpnia. Do tego czasu zwariuje.
Właśnie pisałam do Ciebie na staraczkach, że strasznie późno ten Twój lekarz, nie ma nic wcześniej? Zdążysz do 10 tyg?

Właśnie pisałam do Ciebie na staraczkach, że strasznie późno ten Twój lekarz, nie ma nic wcześniej? Zdążysz do 10 tyg?
Ja jestem w DE także becikowe mi nie potrzebne. A niestety wcześniej nie da rady. Wszystkie moje znajome co zaszły w ciążę czekały do 4 tyg na pierwszą wizyte. Jakąś tragedia.

O kurcze , a ja 2 tyg temu zrobilam sobie keratynowe prostowanie ale to nawet nie podejrzewałam ze moglam zajść. Czy to groźne ?
Link do: Keratynowe prostowanie włosów, czyli regeneracja zniszczonych włosów za pomocą keratyny
napisali m.in. to: W 2010 roku stacja ABC zbadała, że w niektórych preparatach keratynowych stosowanych do prostowania włosów znajduje się aldehyd mrówkowy, silna trucizna, która powoduje łzawienie oczu i trudności z oddychaniem podczas wykonywania zabiegu. Ponadto preparaty keratynowe podczas "wprasowywania" we włosy wydzielają bardzo nieprzyjemny zapach, dlatego salony fryzjerskie, które oferują tego typu usługi, muszą mieć bardzo sprawnie działającą wentylację. Styliści fryzur i sprzedający produkty do wykonania keratynowego prostowania włosów zaprzeczyli tym doniesieniom i stwierdzili, że to keratyna wywołuje ww. objawy. Ostatecznie ustalono, że nie ma 100% pewności co do bezpieczeństwa niektórych preparatów keratynowych dla zdrowia. Dlatego przed wykonaniem zbiegu masz prawo sprawdzić, czy dany preparat znajduje się na liście substancji dozwolonych, opublikowanej przez Ministerstwo Zdrowia lub czy posiada certyfikat wydany przez Unię Europejską.

Link do: Keratynowe prostowanie włosów, czyli regeneracja zniszczonych włosów za pomocą keratyny

reklama
Ja wczoraj cały dzień przelezalam ...spałam,mdłości,zgaga,brak apetytu a jednocześnie te okropne uczucie głodu od którego słabo się robi ,ból głowy i takie tam przyjemności...eh jeszcze trochę i powinno być lepiej

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry