reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja natomiast nie mam na nic sily. Porównując dwie ciaze, jedna w wieku 20 paru lat a druga teraz w wieku 30 paru, to jest mega roznica. Mam wrazenie, ze walec po mnie przejechał no i mam duszności, czasami jak cos robię, czytaj idę plażą po piasku, to dysze jak jakas ciuchcia!!! Ehhh kondycja bardzo spadla :-(

reklama
Hej, u mnie tez kondycja do bani. Dziś tak mi słabo, że zwolniłam się wcześniej z pracy i juz jestem w domu ;) powiedziałam, zgodnie z prawdą, że dziś mam lekarza - a że na 18 to inna sprawa ;) dziś pierwsza wizyta na NFZ, za dobry tydzień idę znów prywatnie. 9t5d trzymajcie kciuki :) ciekawe czy usg zrobią? Ja biorę tylko kwas foliowy bo tak zalecił gin prywatny w 6tc. Zobaczymy co dziś powie babka na NFZ :) badania krwi chcę zrobić po tej wizycie (ciekawe czy dostanę skierowanie?)... A tak to w głowie kołowrotek, 30na dworze, idę poleżeć chwilkę...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny na pewno będzie dobrze :tak:

Ja tez się stresuje czy wszystko okej bo na wizycie byłam 15 lipca ale to było gdzieś między 4 a 5 tygodniem a do następnej wizyty 2 tygodnie.

KaLoLek i Margo powodzenia na wizytach ;) ja troche ogarnęłam i biorę sie za obiad m, pozno troche ale lepiej teraz niż wcale ;)

74709jcg0i411sm0.png

3i49gu1r2xa60x11.png

Boże myślałam zebnie nadrobie was tyle piszecie. A ja sie czuje nieźle. W ogóle to mam jakieś glupie myśli. Mam wrażenie ze cycki mi zmalaly i juz nie bolą prawie wcale. Tylko senność została i odbija mi się nie dobrze. A z tymi witaminami to od początku biore feminovit + DHA.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze , a ja 2 tyg temu zrobilam sobie keratynowe prostowanie ale to nawet nie podejrzewałam ze moglam zajść. Czy to groźne ?
Nie sadze dokładnie do 3 tygodni po zapłodnieniu jest okres bezpieczny albo to co "zepsute" sie z regeneruje albo się poroni ;)
Ja dwa tygodnie przed planowana miesiączka się dobrze bawiłam i piłam bo moja była Pani ginekolog powiedziała mi po usg ze mam cykl bezpłodny...:dry:

Co do samopoczucia to w sumie od 5 tygodnia nie opuszczają mnie codzienne mdłości i zmęczenie około godziny 19-20. Dziś mam jakiś dziwny posmak cukru w ustach ale to nie po raz pierwszy tak że nie martwię się tym. Pogoda faktycznie może wyleczyć ale i przed ciążą w takie gorąco nic mi sie nie chciało
:)

Zuzia 92 miałam to samo jak byłam w 6 tygodniu ciąży ale trochę odpuściłam bo szkoda maluszka na zmartwienia. Ciesz się, że piersi Cie nie bolą ja w nocy mam wrażenie że sa ciężkie jak kamienie i z bólu ledwo zmieniam pozycje.

reklama
Ja też biorę tylko kwas foliowy. Małą uśpilam i teraz sama się ululam. U nas dziś pierogi. Kiedyś zrobiłam na zapas a dziś jak znalazł. U nas parno, duszno ze spaceru ledwo co wróciłam.
Dziewczyny powodzenia na wizytach. My teraz idziemy 4 sierpnia. Już z częścią badań.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry