Kamylcia
Fanka BB :)
O ja Cię !!!ale extra !! GRATULUJE DWÓCH SERDUSZEK !Dziewczyny jestem po i jestem przeszczesliwa! Dwa maleństwa rosną. Widziałam i słyszałam serduszka.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O ja Cię !!!ale extra !! GRATULUJE DWÓCH SERDUSZEK !Dziewczyny jestem po i jestem przeszczesliwa! Dwa maleństwa rosną. Widziałam i słyszałam serduszka.
Jest dobrze nie zamawiaj sięMnie martwi ze beta na tak wczesnym etapie sie nie podwaja. Ładnie szło na początku 71-187-521 potem juz zrobiło 929-1530. Jutro sie okaze.
Witaj w klubie marcowekWitajcie dziewczyny! Jesli mozna to dopisuje sie do grupy. Mam 24 lata, 2 letnia coreczke Zuzie, i 3 pozytywne testy za sobaz obliczen wychodzi 5tc a termin na 29.03.2017, jeszcze nie bylam u lekarza
Ciaza bardzo mnie zaskoczyla i hormony szaleja, raz placze a zaraz sie smieje, ehh...
Super!! Gratulacje!!Dziewczyny jestem po i jestem przeszczesliwa! Dwa maleństwa rosną. Widziałam i słyszałam serduszka.
Gratulacje!!! Super wiadomość, podwójne szczęście :-)Dziewczyny jestem po i jestem przeszczesliwa! Dwa maleństwa rosną. Widziałam i słyszałam serduszka.
Ale fajnie! Chyba pierwszy bliźnięta u nas! Gratuluję.Dziewczyny jestem po i jestem przeszczesliwa! Dwa maleństwa rosną. Widziałam i słyszałam serduszka.
Gratuluje podwójnego szczęścia.Dziewczyny jestem po i jestem przeszczesliwa! Dwa maleństwa rosną. Widziałam i słyszałam serduszka.
Myślę, ze powinnaś się dowiedziec, ktora lecznica ma podpisana umowę z miastem, na pomoc zwierzętom. Ja kilka psiaków juz uratowalam dzieki takiej lecznicy.Dziewczyny potrzebuje pomocy!!!!!Znalazłam dziś rannefo gołębia ma złamane skrzydło i nóżkę opatrzyłam biedaka...usztywniłam mu bandażem złamane miejsca ale wyczytałam, że przenoszą choroby i kobiety w ciąży powinny je omijać.... ale przecież nie mogę go wyrzucić bo jakiś kot go zje :-( zrobilismy mu legowisko na balkonie myślicie, że zoo go przyjmie??