reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny potrzebuje pomocy!!!!!Znalazłam dziś rannefo gołębia ma złamane skrzydło i nóżkę opatrzyłam biedaka...usztywniłam mu bandażem złamane miejsca ale wyczytałam, że przenoszą choroby i kobiety w ciąży powinny je omijać.... ale przecież nie mogę go wyrzucić bo jakiś kot go zje :-( zrobilismy mu legowisko na balkonie myślicie, że zoo go przyjmie??
Może straż miejska?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie dziewczyny! Jesli mozna to dopisuje sie do grupy. Mam 24 lata, 2 letnia coreczke Zuzie, i 3 pozytywne testy za soba :) z obliczen wychodzi 5tc a termin na 29.03.2017, jeszcze nie bylam u lekarza :) Ciaza bardzo mnie zaskoczyla i hormony szaleja, raz placze a zaraz sie smieje, ehh...[/QUO
Witajcie dziewczyny! Jesli mozna to dopisuje sie do grupy. Mam 24 lata, 2 letnia coreczke Zuzie, i 3 pozytywne testy za soba :) z obliczen wychodzi 5tc a termin na 29.03.2017, jeszcze nie bylam u lekarza :) Ciaza bardzo mnie zaskoczyla i hormony szaleja, raz placze a zaraz sie smieje, ehh...
Gratulacje! !!

reklama
Izuś ja tez nie robie, chyba ze badanie usg w 13 tyg wyjdzie złe to wtedy zrobię. W pierwszej ciazy tez nie robiłam.

Ja padam, jestem taka zmęczona jakbym cały dzien w polu robiła :) a mały gnom dopiero teraz zechciał powrócić do domu, kolacja kąpanie .. Tak sie zastanawiam czy mi nowe dziecko bedzie mi sie tak chciało kąpać codziennie ???? Ehh

74709jcg0i411sm0.png

3i49gu1r2xa60x11.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry