reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
No i dlatego to trwa ja jak miałam wysyłane badania to też musiałam czekać jak robili na miejscu to były jeszcze tego samego dnia albo drugiego z rana...ale spokojnie jak powiedziała, że będą to miej nadzieje ;)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Od mojej Mamy strony i teściów nie...od Ojca nic mi nie wiadomo, ale nie znam ani go prawie wcale, ani jego rodziny, a dziadkowie podobno z domu dziecka (jeden z dziadków? Nie wiem...)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Hymmm A więc nie wiesz na pewno. Zrób jak Ci sumienie podpowiada. Wg mnie poczekaj na prenatalne -te obowiazkowe z przeziornością karkową , kością nosową... ich.trafność to ok. 70 % prawdopodobieństwa występowania choroby. Zdecydujesz po. BędZiesz.miała jeszcze chwilę na podjęcie decyzji

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Hmm ja sie muszę umówić na prenatalne bo lekarz mi kazał . Ale o teście pappa nic nie mówił . W pierwszej ciazy nie miałam . Wydawało mi sie zw jeśli na usg wszystko dobrze to nie trzeba , ze jeśli jakieś podejrzenie jest to wtedy warto zrobić pappa lub inne badania .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Mamusie. Nieśmiało pytam,przygarniecie jeszcze jedna? To moja druga ciąża,córcia 21m-cy śpi obok a ja tu wsparcia szukam :-) pozdrawiam
No.pewnie! Witaj, opowiedz coś o sobie.

Dyana a on-line nie można spr wyników szybciej?

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Mam 29 lat,termin na 27marca czyli 6tc, o pierwszą córcie staralismy się ponad rok a tu,za pierwszym razem:-) niestety od początku ciąża wysokiego ryzyka,więc kuje się clexane i biorę duphaston. Więc trochę przerażona ale się cieszę

reklama
Do góry