Dyana a robią u Ciebie na miejscu? Bo z tego co zrozumialam to gdzies je wysyłają?
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Wysyłają ale nie mam pojęcia dokąd

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dyana a robią u Ciebie na miejscu? Bo z tego co zrozumialam to gdzies je wysyłają?
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Hymmm A więc nie wiesz na pewno. Zrób jak Ci sumienie podpowiada. Wg mnie poczekaj na prenatalne -te obowiazkowe z przeziornością karkową , kością nosową... ich.trafność to ok. 70 % prawdopodobieństwa występowania choroby. Zdecydujesz po. BędZiesz.miała jeszcze chwilę na podjęcie decyzjiOd mojej Mamy strony i teściów nie...od Ojca nic mi nie wiadomo, ale nie znam ani go prawie wcale, ani jego rodziny, a dziadkowie podobno z domu dziecka (jeden z dziadków? Nie wiem...)
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie w weekend nie pracuje labomuszą zdążyć
będzie dobrze
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
No.pewnie! Witaj, opowiedz coś o sobie.Cześć Mamusie. Nieśmiało pytam,przygarniecie jeszcze jedna? To moja druga ciąża,córcia 21m-cy śpi obok a ja tu wsparcia szukam :-) pozdrawiam
Niestety nieNo.pewnie! Witaj, opowiedz coś o sobie.
Dyana a on-line nie można spr wyników szybciej?
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka