Agnieszka91
Fanka BB :)
Mój synus też ma 21 miesiecyCześć Mamusie. Nieśmiało pytam,przygarniecie jeszcze jedna? To moja druga ciąża,córcia 21m-cy śpi obok a ja tu wsparcia szukam :-) pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój synus też ma 21 miesiecyCześć Mamusie. Nieśmiało pytam,przygarniecie jeszcze jedna? To moja druga ciąża,córcia 21m-cy śpi obok a ja tu wsparcia szukam :-) pozdrawiam
Dlaczego objęta wysokim ryzykiem?Mam 29 lat,termin na 27marca czyli 6tc, o pierwszą córcie staralismy się ponad rok a tu,za pierwszym razem:-) niestety od początku ciąża wysokiego ryzyka,więc kuje się clexane i biorę duphaston. Więc trochę przerażona ale się cieszę
O proszeMój synus też ma 21 miesiecy![]()
Ja dziś miałam wizytę, ale bez usg. Założyła mi kartę ciąży i zaproponowała test pappa. Planujecie robić taki test?
Napisane na E2303
We Wloszech to badanie jest obawiazkowe,wiec w pierwszej ciazy mialam robione,teraz tez bede robic.Ja dziś miałam wizytę, ale bez usg. Założyła mi kartę ciąży i zaproponowała test pappa. Planujecie robić taki test?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć Mamusie. Nieśmiało pytam,przygarniecie jeszcze jedna? To moja druga ciąża,córcia 21m-cy śpi obok a ja tu wsparcia szukam :-) pozdrawiam
Zażądaj zwrotów kosztów albo zapłaty za ginekologaJak nie zdążą to już trudno nakrzycze wtedy na panie że cos pomieszały w piątek
Żartuje [emoji14] nie będę krzyczeć bo to też tylko ludzie i karzdemu się zdarza a lepiej powtórzyć dla pewnosci niż mieć złe wyniki![]()
Gin na NFZ ale za 3 badania placilam ale to oczywiste że nie będę placila 2 raz za nie bo to nie moja wina tylko ich..Zażądaj zwrotów kosztów albo zapłaty za ginekologaNo a tak całkiem serio to racja dobrze ,że zadzwonili a nie zignorowali i zrobili na ślepo
P.S.: znalazłam aplikacje tapatalk zdecydowanie wygodniej jal na przeglądarce :-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Wstałam na siusiu, zdeptałam niechcący kota udrapała mnie i usnąć teraz nie moge wrrrrr
Fajny ten Tapatalk lepszy niż apka od Bb [emoji4]
Dziewczyny gdzie wasze suwaczki ???? [emoji12]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
O widze ze i ja tu nie nam suwaczków....
Powiedziała, że do 12 tygodnia trzeba by zrobić. Ale chyba jednak nie zdecyduje się, bo co to badanie zmieni? Nic. A będę się dodatkowo tym stresować.lilija z telefonu polecam z Tapatalka korzystać, a nie tej apki forumowej.
Izuś85 pappa Ci proponowała przed usg genetycznym? Ja zrobię ale raczej nifty albo harmony (droższe, ale bardziej miarodajne i pewne), ale jeśli będą wskazania po prenatalnych.