Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PowodzeniaHej dziewczyny
Ja zaraz uciekam na wizyte, troszke zaczynam sie denerwowac, prosze trzymac kciuki za mojego maluszka![]()
Trzymam kciuki będzie dobrzeHej dziewczyny
Ja zaraz uciekam na wizyte, troszke zaczynam sie denerwowac, prosze trzymac kciuki za mojego maluszka![]()
Super pomysł![]()
Oto ja dziś...zero motywacji, powinnam w domu siedziećsnuje się po pracy, i nie mogę się zmotywować do działania
ugh
Dziewczyny, mam pytanko- co myślicie o osobnym wątku pt 'czego nam nie powiedzieli o macierzyństwie' lub 'nie ma głupich pytań' czy jakoś tak...wiecie, ciąża, poród...co Was bardziej zaskoczyło, co może się przydać nowicjuszom...tutaj na forum tez o tym rozmawiamy, ale jest poruszanych tyle tematów, ze te abc dla przyszłych Mam moze uciec. Ja np mam, moze głupie pytania, ale o czyszczenie sie po porodzie (jakoś nikt nie mówi o wielkich gaciach i podpaskach jak pieluchy), o to czy powinnam na porodówkę zabrać kanapki i wodę haha takie głupie pytania, ale pełno ich w głowie siedziczy tradycyjnie zadajemy je na tym wątku i tyle
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom