reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Truskawka daj znać po wizycie.

Mam dziś mega lenia, powinnam popracować trochę, ale póki co wena zerowa. Może kawa i śniadanie mnie obudzą, jeszcze nawet z psem nie byłam [emoji85] Za tydzień wizyta - jakoś mi się wleeeeecze to oczekiwanie. Zastanawiam się czy się do LuxMedu nie umówić wcześniej, chociaż badania póki co mam wszystkie zrobione, więc nie wiem czy jest sens.

A ja pojechałam do gina po wyniki cytologi z marca bo ten co mi ciąże prowadzi powiedzial zebym przyniosła. I wiecie co zadna babka nie chciala mnie wpuścić zeby tylko wynik wziąć. Wrzasku i rabanu narobily masakra a ja jutro mam wizyte i potrzebne mi ye badania. Chyba pojade przed 12 jak juz bedzie kończyć moze wtedy sie uda.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1470122030-ysmcrn.jpeg

Oto ja dziś...zero motywacji, powinnam w domu siedzieć :( snuje się po pracy, i nie mogę się zmotywować do działania :( ugh

Dziewczyny, mam pytanko- co myślicie o osobnym wątku pt 'czego nam nie powiedzieli o macierzyństwie' lub 'nie ma głupich pytań' czy jakoś tak...wiecie, ciąża, poród...co Was bardziej zaskoczyło, co może się przydać nowicjuszom...tutaj na forum tez o tym rozmawiamy, ale jest poruszanych tyle tematów, ze te abc dla przyszłych Mam moze uciec. Ja np mam, moze głupie pytania, ale o czyszczenie sie po porodzie (jakoś nikt nie mówi o wielkich gaciach i podpaskach jak pieluchy), o to czy powinnam na porodówkę zabrać kanapki i wodę haha takie głupie pytania, ale pełno ich w głowie siedzi :) czy tradycyjnie zadajemy je na tym wątku i tyle :D

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Super pomysł:)

Do góry