reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Cześć dziewczyny, wczoraj mnie nie było bo się okazało że mam szmery nad sercem więc ze skierowaniem biegałam na echo. Dostałam skierowanie na badania krwi wiec wszystko na NFZ. Tylko mam jeden problem jestem oddaję krew, więc jedna Pani ginekolog powiedziała, ze nie muszę robić grupy krwi bo legitymacja jest dokumentem. Natomiast druga powiedziała, że absolutnie muszę zrobić gdyż nie w każdym szpitalu uznają legitymację jako dokument. Może któraś z Was miała podobny problem?

Dziewczyny niestety sie z wami pożegnam, serduszko przestało bić, ciąża obumarła ok 7 tygodnia :( czekam na poronienie a jak nie to za tydz do szpitala na łyżeczkowanie :( trzymam kciuki za was i za wasze maluszki

Dziewczyny niestety sie z wami pożegnam, serduszko przestało bić, ciąża obumarła ok 7 tygodnia :( czekam na poronienie a jak nie to za tydz do szpitala na łyżeczkowanie :( trzymam kciuki za was i za wasze maluszki
Truskawka tak mi przykro :((( Wiem ze to nic nie zmienia i serce Ci peka ale na pewno niedlugo bedziesz sie mogla cieszyc maluszkiem :( trzymaj sie :***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry