emilja0308
Fanka BB :)
ZapraszamyHej dziewczyny Dziś byłam na USG genetycznym i okazało się że jednak będę marcoweczkaWięc jeśli mogę to chciałabym do Was dołączyć
![]()
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ZapraszamyHej dziewczyny Dziś byłam na USG genetycznym i okazało się że jednak będę marcoweczkaWięc jeśli mogę to chciałabym do Was dołączyć
![]()
bardzo mi przykro...[emoji20]Nie pokazywałam się już od bardzo dawna. Niestety już nie należę do Waszego forum. Gdy byłam w 8 tc okazało się że serduszko przestało bić ;( cóż mogę powiedzieć... kolejny raz nieudany. Wykonano mi kolejne łyżeczkowanie, czekam na wynik badań genetycznych...
Trzymam za Was dziewczyny kciuki! Dbajcie o siebie i Wasze maleństwa bo to największy skarb!
proszę również o wykreślenie mnie z listy marcówek![]()
Witaj Pajuro. Ja z wagą na plusie 0,7 kg jak na razie. Nie miałam jeszcze prenatalnych.Witam Was Mamuski.. od jakiegos czasu tu zaglądam i postanowiłam dołączyć
Jestem już mamą 4.5letniej Lenki .. druga fasolka w drodze tj.13tydz4dni wiec zaraz rozpoczynamy drugi trymestr
termin 02.03.2017! za 3dni prenatalne - u nas w tym czasie informuja o płci dziecka czy wy juz znacie? jak z Waszą wagą ile jesteście już na +?
Milego dnia
Przykro mi bardzoNie pokazywałam się już od bardzo dawna. Niestety już nie należę do Waszego forum. Gdy byłam w 8 tc okazało się że serduszko przestało bić ;( cóż mogę powiedzieć... kolejny raz nieudany. Wykonano mi kolejne łyżeczkowanie, czekam na wynik badań genetycznych...
Trzymam za Was dziewczyny kciuki! Dbajcie o siebie i Wasze maleństwa bo to największy skarb!
proszę również o wykreślenie mnie z listy marcówek![]()
![]()
Trzymam kciukidajcie proszę jeszcze raz linka do grupy- tej bardziej "aktualnej" bo z tego co doczytałam to są 2? Ja na 16:30 mam badania, trzymajcie kciuki![]()