Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamusie długo się czeka na przyjęcie do prywatnego forum marcówek 2017?
Na fb też jest grupa zrobiona?można tam dołączyć?
Mialam podobna sytuacje w zeszlym roku tzn nie z dzieckiem ale akurat z naglacym projektem w pracyBo w ogole jak nie oddam teraz pracy to podobno wchodzi obowiazkowy wf...9h i nie wiem czy można miec zwolnienie z niego i nie placic za niego czy jak to wyglada...
![]()
Ja mam jakieś 40 km do KrkDziewczyny jestctu ktoras z moich okolic[emoji5]? Tj krakow w kierunku Bochni
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też tu dobrzeA zle Wam tutaj [emoji5]? Ja tez pytalam i cisza wiec prosic sie nie bede
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Tego już ponoć niema ale jest jakiś inny:/ póki co nie zagraża babelkowi bo dużo od niego mniejszy i umiejscowiony bezpiecznie u dole macicy.Narazie się nie martwię mam nadzieję że będzie dobrzeSuper, a po krwiaku jeszcze jakiś ślad został?
![]()
Tego już ponoć niema ale jest jakiś inny:/ póki co nie zagraża babelkowi bo dużo od niego mniejszy i umiejscowiony bezpiecznie u dole macicy.Narazie się nie martwię mam nadzieję że będzie dobrze![]()