ja tej na fb nie znalazłamDziwne te grupy aktywnych. Ludzie częściej są na fb niz tutaj dostępni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tej na fb nie znalazłamDziwne te grupy aktywnych. Ludzie częściej są na fb niz tutaj dostępni
E tamja tej na fb nie znalazłamchyba nie jest mi pisane być w grupach
![]()
E tamnie chcą Nas
![]()
"elitą nie muszę być" To tak jak jahehemoże to i lepiej, byłam na innym forum ale tam tak babeczki "biadolą" że nie da się tego czytać
tu chyba zostanę i tyle
"elitą nie muszę być"
![]()
Ok, a masz leżeć czy oszczędny tryb życia? Bo widzę, że różnie zalecają.Tego już ponoć niema ale jest jakiś inny:/ póki co nie zagraża babelkowi bo dużo od niego mniejszy i umiejscowiony bezpiecznie u dole macicy.Narazie się nie martwię mam nadzieję że będzie dobrze
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Luteina i oszczędzać się mam jakiś czas ...a to się da jakoś przeżyć oby się tego dziadostwa pozbyćOk, a masz leżeć czy oszczędny tryb życia? Bo widzę, że różnie zalecają.
![]()
I jak tam wizyta?Ja właśnie na poczekalni u lekarza siedzę. Niby na 16:45 ale dwie przede mną. Chyba jakaś obsuwa była.
Trzymam kciuki i czekam na wieściJa właśnie na poczekalni u lekarza siedzę. Niby na 16:45 ale dwie przede mną. Chyba jakaś obsuwa była.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom