Dzidziuch 6,8 cm i przeziernosc 1,8 nic dodatkowego nie robię dr powiedział ze norma do 2,5 wiec wszystko graGratulacje! :-) super że już powiedzieli płeć, u mnie nie powiedział.
Ile dzidziuś ma cm i jaka przyzierność? :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzidziuch 6,8 cm i przeziernosc 1,8 nic dodatkowego nie robię dr powiedział ze norma do 2,5 wiec wszystko graGratulacje! :-) super że już powiedzieli płeć, u mnie nie powiedział.
Ile dzidziuś ma cm i jaka przyzierność? :-)
u nas 6,85 cm także podobnieDzidziuch 6,8 cm i przeziernosc 1,8 nic dodatkowego nie robię dr powiedział ze norma do 2,5 wiec wszystko gra![]()
Paweł Jachowski i Tomasz Olejniczak z FemimedJakiego ?![]()
Ja polecam doktor Witkowska i dr SkotarczykJakiego ?![]()
A co to znaczy super usg? Ze maja 3d? Nie znam sie na tym.jakie usg jest super...Jachowski i Olejniczak w gabinecie używaja usg ktorym jednoczesnie robia badanie genetyczne. Gabinet nowy bo przenosili sie w zeszlym roku.Ja polecam doktor Witkowska i dr Skotarczykobie maja prywatne gabinety
super usg [emoji2] jedne co mi sie wydaje to ze dr Witkowska sama niedawno urodzila i jak opowiada co dziecko robi w brzuchu to,z taka radoscia
a ty miałaś cesarke z Karimem? czy teraz chcesz bo nie chcesz SN? ka miałam dwie, pierwsza musiałam choć nie chciałam ale stwierdziłam że nie jest źle i przy drugim synku też się zdecydowałam, teraz już nie mam wyboru [emoji4]Co to za lekarz ?![]()
Ja z mojego nie jestem zadowolona ale jedyny w mojej miejscowości ( on tez przyjmuje w Poznaniu ale ja do poznania mam 50 km ) . Do niego chodziłam z Karimem w ciazy . Powiedział ze w razie pytań dzwonić w dzień i w nocy . No i co najważniejsze dla mnie ze zrobi mi cesarkę jeśli bede chciała . Ale dokładnie dowiem sie w czwartek bo zapytam w końcu o cenę [emoji12] ile taka "przyjemność" bedzie mnie kosztować . Jeśli wywali cenę z kosmosu to poszukam innego a tego oleje . Bo usg ma tak stare ze na nic na nim nie widzę :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom