Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja byłam w niedzielę, bardzo mocny film.Jolka gratuluje ślubu! Wszystkiego co najwspanialsze na nowej drodze zycia!
Kunalesna ja też ciągle bym spała. Jak mam wolny dzień to śpię w ciągu dnia z 2 godz, a wieczorem padam jak mucha między 21, a 22.
Paulyna powodzenia na wizycie! Czekamy na wieści.
My rzadko chodzimy na randki z racji posiadania dzieci i ciągłych licznych obowiązków. Ale jak już wychodzimy to raj celybrujemy na maksa. Byliście na Wołyniu może? Chciałbym pójść ale ponoć sceny bardzo drastyczne??
Rowniez mam nadzerke po poronieniu mialam wymrozic ale szybko zaszlam w ciaze wiec narazie odlozy sie to w czasie. Fakt faktem nie przeszkadza Mi ona i bolu nie czujePaulyna to pewnie stresczłowiek sie spina cały i tak wlasnie jest. Ja tez mam nadzerke bo córce mi sie zrobiła i tak sobie jest moze po porodzie cos z nia zrobię, pomyśle.
No to bylas strasznie spieta nie dziwie sie ze czulas bol . Musisz troszke sie zrelaksowacno właśnie pierwszy raz mnie tak bolało, powiedział, że szyjka jest pod jakimś kątem względem kości krzyżowej nie wiem,ale dyskomfort poczułam pierwszy raz u niegonie wiem może stres swoje zrobił, bo bardzo spięta byłam i kazał się rozluźnić, a ja nogi zaciśnięte itd. :/
Ja z 20 czerwca [emoji3]Ja 16.06to Ty już raczek
![]()
Ja 30 czerwiec a ty ? Jestem leniwa do cwiczen wole nie jesc niz sie ruszyc chociaz wyjatkiem byly przysiady z 250 potrafilam codziennie zrobic.
chyba się spinałam przez te rewolucje toaletowe i trzymanie bąkaNo to bylas strasznie spieta nie dziwie sie ze czulas bol . Musisz troszke sie zrelaksowac
Herbatka z kopru wloskiego ta sama co dzieci pija na gazy wzdecia i kolkichyba się spinałam przez te rewolucje toaletowe i trzymanie bąkahaha
co za koper?
kurde to może sobie sprawię, bo ja też mam problemy jelitowe i śmiało mogę stwierdzić, że gazownia ze mnie teraz to już w ogóleHerbatka z kopru wloskiego ta sama co dzieci pija na gazy wzdecia i kolkiprzy jelicie drazliwym zbawienie bo ja mam wzdecia nawet jak mysle o jedzeniu
nie biore teraz lekow na moja przypadlosc i czasem mam ogromny brzuch a to nie dzidzia tylko gaz i balast uzbierany z tygodnia
Znam to uczucie, czasem mam wrażenie że nawet po herbacie mnie wzdyma[emoji21]Herbatka z kopru wloskiego ta sama co dzieci pija na gazy wzdecia i kolkiprzy jelicie drazliwym zbawienie bo ja mam wzdecia nawet jak mysle o jedzeniu
nie biore teraz lekow na moja przypadlosc i czasem mam ogromny brzuch a to nie dzidzia tylko gaz i balast uzbierany z tygodnia