• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Jolka gratuluje ślubu! Wszystkiego co najwspanialsze na nowej drodze zycia!

Kunalesna ja też ciągle bym spała. Jak mam wolny dzień to śpię w ciągu dnia z 2 godz, a wieczorem padam jak mucha między 21, a 22.

Paulyna powodzenia na wizycie! Czekamy na wieści.

My rzadko chodzimy na randki z racji posiadania dzieci i ciągłych licznych obowiązków. Ale jak już wychodzimy to raj celybrujemy na maksa. Byliście na Wołyniu może? Chciałbym pójść ale ponoć sceny bardzo drastyczne??
Ja byłam w niedzielę, bardzo mocny film.

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

no właśnie pierwszy raz mnie tak bolało, powiedział, że szyjka jest pod jakimś kątem względem kości krzyżowej nie wiem,ale dyskomfort poczułam pierwszy raz u niego :( nie wiem może stres swoje zrobił, bo bardzo spięta byłam i kazał się rozluźnić, a ja nogi zaciśnięte itd. :/
No to bylas strasznie spieta nie dziwie sie ze czulas bol . Musisz troszke sie zrelaksowac

Herbatka z kopru wloskiego ta sama co dzieci pija na gazy wzdecia i kolki :D przy jelicie drazliwym zbawienie bo ja mam wzdecia nawet jak mysle o jedzeniu :( nie biore teraz lekow na moja przypadlosc i czasem mam ogromny brzuch a to nie dzidzia tylko gaz i balast uzbierany z tygodnia
kurde to może sobie sprawię, bo ja też mam problemy jelitowe i śmiało mogę stwierdzić, że gazownia ze mnie teraz to już w ogóle :D

reklama
Herbatka z kopru wloskiego ta sama co dzieci pija na gazy wzdecia i kolki :D przy jelicie drazliwym zbawienie bo ja mam wzdecia nawet jak mysle o jedzeniu :( nie biore teraz lekow na moja przypadlosc i czasem mam ogromny brzuch a to nie dzidzia tylko gaz i balast uzbierany z tygodnia
Znam to uczucie, czasem mam wrażenie że nawet po herbacie mnie wzdyma[emoji21]

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry