reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Jolka gratuluje ślubu! Wszystkiego co najwspanialsze na nowej drodze zycia!

Kunalesna ja też ciągle bym spała. Jak mam wolny dzień to śpię w ciągu dnia z 2 godz, a wieczorem padam jak mucha między 21, a 22.

Paulyna powodzenia na wizycie! Czekamy na wieści.

My rzadko chodzimy na randki z racji posiadania dzieci i ciągłych licznych obowiązków. Ale jak już wychodzimy to raj celybrujemy na maksa. Byliście na Wołyniu może? Chciałbym pójść ale ponoć sceny bardzo drastyczne??
Ja byłam w niedzielę, bardzo mocny film.

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

no właśnie pierwszy raz mnie tak bolało, powiedział, że szyjka jest pod jakimś kątem względem kości krzyżowej nie wiem,ale dyskomfort poczułam pierwszy raz u niego :( nie wiem może stres swoje zrobił, bo bardzo spięta byłam i kazał się rozluźnić, a ja nogi zaciśnięte itd. :/
No to bylas strasznie spieta nie dziwie sie ze czulas bol . Musisz troszke sie zrelaksowac

Herbatka z kopru wloskiego ta sama co dzieci pija na gazy wzdecia i kolki :D przy jelicie drazliwym zbawienie bo ja mam wzdecia nawet jak mysle o jedzeniu :( nie biore teraz lekow na moja przypadlosc i czasem mam ogromny brzuch a to nie dzidzia tylko gaz i balast uzbierany z tygodnia
kurde to może sobie sprawię, bo ja też mam problemy jelitowe i śmiało mogę stwierdzić, że gazownia ze mnie teraz to już w ogóle :D

reklama
Herbatka z kopru wloskiego ta sama co dzieci pija na gazy wzdecia i kolki :D przy jelicie drazliwym zbawienie bo ja mam wzdecia nawet jak mysle o jedzeniu :( nie biore teraz lekow na moja przypadlosc i czasem mam ogromny brzuch a to nie dzidzia tylko gaz i balast uzbierany z tygodnia
Znam to uczucie, czasem mam wrażenie że nawet po herbacie mnie wzdyma[emoji21]

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry