kunalesna
Fanka BB :)
Hm jak to ujac ? Polski bieber ? Taki cienki pop spiewa dla gimnazjalistekO boże ale mam tyły, kim jest Dawid Kwiatkowski [emoji54] [emoji54] [emoji54]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hm jak to ujac ? Polski bieber ? Taki cienki pop spiewa dla gimnazjalistekO boże ale mam tyły, kim jest Dawid Kwiatkowski [emoji54] [emoji54] [emoji54]
Zupa, fakt wychodzi najtaniej. Ryż z kurczakiem też byłby lepszy.... Czasem nie wierzę w to co widzę [emoji15]Tym bardziej ze widac ze ta rodzina jest dosc uboga wiec tracili pieniazki na te smieciowe jedzenie ktore tanie nie jest. Taniej mi wychodzi makaron z warzywami czy zupka albo gulasz niz burgery i bog wie co![]()
Straszne [emoji54] [emoji36] [emoji33] [emoji33] hehe masakraHm jak to ujac ? Polski bieber ? Taki cienki pop spiewa dla gimnazjalistek![]()
Najwidoczniej otylosc ich dziecka musi zobaczyc cala Polska zeby wyczaili ze cos chyba nie jest dobrze.Zupa, fakt wychodzi najtaniej. Ryż z kurczakiem też byłby lepszy.... Czasem nie wierzę w to co widzę [emoji15]
Aż strach pomyśleć jak shejtują tą dziewczynę [emoji29]Najwidoczniej otylosc ich dziecka musi zobaczyc cala Polska zeby wyczaili ze cos chyba nie jest dobrze.
Mialam raz czyszczenie jelit troche pomoglo ale to uciazliwe...A w ogole paulyna super sie dowiedziec ze tylko dzien wczesniej idziesz na badanie [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Oj jak ja sie ciesze ze mam rodzinna lekarke mega i w ogole problemow nie robi. Daje co chce a nawet wiecej.
Anik dlatego ja tam zostaje w niewiedzy i dobrze mi z tym[emoji1] moj P bd rozczarowany jak cos bo przekonany ze junior w brzuchu [emoji12]
Paulyna a mnie dzisiaj dopytywal gin czy na pewno ma maz taka grupe jak ja hehe. Ja dzisiaj kminilam jak bd mowila do cory jak bd Pola[emoji12] o zdrobnienie mi chodzilo bo jak dziopa bd to bola na pewno. Pola Marta ale mam problem bo jak bd drugim dzieckiem to bd Pola Beata i to mi juz nie pasuje...
Jej jak ja nienawidze wziernika dowcipnego!!!!!! Boli!!! Ja tez mam nadzerke i wiem o tym od bardzo dawna. Podobno bardzo mala i nic sie z nia nie dzieje.
Kunalesna moja mama kiedys byla na tym czyszczeniu jelit jakims tam i to sie lazi kilka razy i to co schodzi z jelit to dramat jest....bo makarony,leki i mase rzeczy tam zostaje tak na serio...
![]()
No wlasnie .. w Polsce hejt to podstawaAż strach pomyśleć jak shejtują tą dziewczynę [emoji29]
a Ty kiedy masz badanie?A w ogole paulyna super sie dowiedziec ze tylko dzien wczesniej idziesz na badanie [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Oj jak ja sie ciesze ze mam rodzinna lekarke mega i w ogole problemow nie robi. Daje co chce a nawet wiecej.
Anik dlatego ja tam zostaje w niewiedzy i dobrze mi z tym[emoji1] moj P bd rozczarowany jak cos bo przekonany ze junior w brzuchu [emoji12]
Paulyna a mnie dzisiaj dopytywal gin czy na pewno ma maz taka grupe jak ja hehe. Ja dzisiaj kminilam jak bd mowila do cory jak bd Pola[emoji12] o zdrobnienie mi chodzilo bo jak dziopa bd to bola na pewno. Pola Marta ale mam problem bo jak bd drugim dzieckiem to bd Pola Beata i to mi juz nie pasuje...
Jej jak ja nienawidze wziernika dowcipnego!!!!!! Boli!!! Ja tez mam nadzerke i wiem o tym od bardzo dawna. Podobno bardzo mala i nic sie z nia nie dzieje.
Kunalesna moja mama kiedys byla na tym czyszczeniu jelit jakims tam i to sie lazi kilka razy i to co schodzi z jelit to dramat jest....bo makarony,leki i mase rzeczy tam zostaje tak na serio...
![]()
też oglądamEh idę oglądać geslerową![]()
![]()
![]()