Misia.93
Fanka BB :)
Ja tez nie mam drugiego imienia mimo ze cała rodzina ma tylko nie ja, mój A ma wiec damy małemu Antoni Franciszek.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mam drugie i to takie ze jak bylam dzieckiem sie wstydzilam. Lukasz tez ma drugie a nasze dzieci nieJa drugich imion nie chceSama mam i dla mnie to średni pomysł z doświadczenia
Mąż nie ma, także zostanie Pola
![]()
My jesteśmy razem od ponad 17 lat. Poznaliśmy się gdy ja miałam 15 a mój 18 i od tego dnia byliśmy razem. A ślub braliśmy w 11 rocznicę naszego poznania sie/chodzenia czyli 6 lat temu.Dziewczyny, a ile jesteście ze swoimi lubymi ?
i jak dzwoniłaś do gina? może jutro Ci przejdzie?Dziewczyny a doradźcie mi cos
Dr wczoraj dał mi globulki bo stwierdził ze za duzo mam tej wydzieliny no i mam brać przez 10 dni a raczej nocy bo zakładać na noc. No i założyłam wczoraj a dzis mnie tak swędzi :O sorry za dosłowność ale normalnie usiedzieć nie moge co mam zrobic ?
my traktowaliśmy od urodzenia kąpiel jako rytuał wyciszający. W sumie chyba 3lata kąpaliśmy się codzień albo i dłużej. Ostatnio w piątek robimy tydzien bez kąpieli - Ola jest przeszczęśliwa. 1 dnia jest kąpiel w wannie, drugiego dnia szybki prysznic. i tak na zmianę. A co 2 dni mycie głowy.Ja wiem że jest masa mam które kąpią dzieci co te 2-3 dni i dzieci żyją i mają się dobrze.
Napisałam z własnego doświadczenia. Dla mam które spodziewają się 1 maluszka, by poznały za i przeciw.
ja 12 dnia po porodzie wróciła do wagi z przed ciążyNo właśnie widziałam po niektórych koleżankach że schudły bardzo szybko i dużo. I są chudsze o wiele niż przed ciążą [emoji5]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
mnie też bolało ostatnio ale ja myślę żet o kwestia stresu i spięciaWiecie co, ja nie wiem, jak to działa. Moja gin prowadząca jak mnie bada to nic nie boli. Nawet jak cytologię pobiera to nic nie boli. A jak trafiłam z krwawieniem do innej ginki to myślałam, że się skręcę jak mnie badała. Widać to zależy od lekarza.
ja mam to samo i błonnik pijęHerbatka z kopru wloskiego ta sama co dzieci pija na gazy wzdecia i kolkiprzy jelicie drazliwym zbawienie bo ja mam wzdecia nawet jak mysle o jedzeniu
nie biore teraz lekow na moja przypadlosc i czasem mam ogromny brzuch a to nie dzidzia tylko gaz i balast uzbierany z tygodnia
Młodzi młodzi!Tylko z tą młodością na bakier, ja 29 On 33![]()
W sumie kiedys blonnik pilam colon c czy cos takiegoi jak dzwoniłaś do gina? może jutro Ci przejdzie?
my traktowaliśmy od urodzenia kąpiel jako rytuał wyciszający. W sumie chyba 3lata kąpaliśmy się codzień albo i dłużej. Ostatnio w piątek robimy tydzien bez kąpieli - Ola jest przeszczęśliwa. 1 dnia jest kąpiel w wannie, drugiego dnia szybki prysznic. i tak na zmianę. A co 2 dni mycie głowy.
ja 12 dnia po porodzie wróciła do wagi z przed ciąży
mnie też bolało ostatnio ale ja myślę żet o kwestia stresu i spięcia
ja mam to samo i błonnik piję
Szok to może być jak dwojgu białych rodzicow przynoszą czarne dziecko! A i takie historie się zdarzały!wspolczuje :/ tez mam teraz morfoligie i mocz do zrobienia + przeciwciała , bo ja Rh-
dziękuję :* u nas będzie Pola
kurczę to serio musi być szok...![]()