reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Kulinarnie jestem w raju maz przywiozl mi czikery z mc donalds ktore uwielbiam do tego salatka z pomidorow i herbatka :) przynajmniej sie najadlam bo dzis apetyt mi nie dopisywal czasem jak za duzo mysle o przyszlosci i zaczynam pisac czarne scenariusze to ani jesc ani nic zrobic nie moge :(

Kulinarnie jestem w raju maz przywiozl mi czikery z mc donalds ktore uwielbiam do tego salatka z pomidorow i herbatka :) przynajmniej sie najadlam bo dzis apetyt mi nie dopisywal czasem jak za duzo mysle o przyszlosci i zaczynam pisac czarne scenariusze to ani jesc ani nic zrobic nie moge :(
mmmm też je lubię :) mnie po babce męczy zgaga i zaraz jakaś herbatka i nic więcej :/

ja też za dużo rozmyślam o przyszłości i ciężko jest cieszyć się daną chwilą...

w ogóle mała chyba zaczyna szaleć, bo dzisiaj czuję, jakby mnie ktoś podszczypywał od środka :D

reklama
My mielismy umowy tygodniowki :(

Ja narazie musze znalezc normalny stanik na te moje kloce :D
acha... to ciekawe, jak to w przypadku tygodniówek jest... może jakoś inaczej liczą? trzeba się rozeznać, żebyś miała spokojną głowę :)

mi piersi z 2 rozmiary podrosły, cała rodzina zauważyła :D , ale są stojące, fajne hehe, mogłyby takie pozostać ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry