reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Kosiniakowe, chyba dokładają do 1000 zl

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Kosiniakowe dostane bo juz sie dowiadywalam :) duzo osob sie na nie lapie. A czemu mi sie nalezy ? Gdyz nie mam prawa do macierzynskiego z tego tytulu ze bylam pracownikiem agencyjnym"agencja pracy tymczasowej" nie zatrudnionym przez firme . A jesli nie ma sie praw do macierzynskiego pozostaje kosiniakowe :) co mnie pociesza. Oprocz tego 500+ ktore dostaje w tym momencie nawet na pierwsze dziecko bo nie przekraczalismy dochodu wymaganego

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak ja sie dzisiaj wyjeba**m jak długa. Grałam balonem z siostrzeńcem i dywan na parkiecie sie poślizgnął i runęła jak długa. Na szczęście na bok na dupę i rękę ale kurde taka mam schize ze cos sie stało :( masaaakra jaki pech :(
Napewno wszystko dobrze jest, jeśli Cię to martwi zapisz się do lekarza dla własnego spokoju [emoji16]

Ja dwa tygodnie temu jak jechałam autobusem to tak zachamował że przywaliłam głową, napęczniałym cycem, i nogą w barierki. Dobrze że bokiem i nic mi nie było [emoji4] głowa do góry a jak to nie da spać to rano zapisać się na kontrolę [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry