reklama

Marcowe mamusie 2017

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Podejrzewam, że mina teścia nie była lepsza, gdy się dowiedział, że będzie ponownie tatą w wieku 55 lat. [emoji16]
Pewnie tak było... teraz to jego oczko w głowie. Teraz jest tata, a nie ojcem jak dla mojego męża i rodzonej siostry męża. Miło widzieć go zupełnie innego...lepszego

reklama
Ja miałam podobnie. Najfajniejsze było to że od razu można normalnie funkcjonować. Ja rodzilam w brodnowskim. Teraz się zastanawiam brodnowskim czy Bielanski i sama nie wiem... niby lekarz na NFZ z bielanskiego ale zobaczymy.

A pytanko mówiłyscie cie juz komuś oprócz swoich mezusiow?

Jeszcze nie. Chcemy poczekac na przelom sierpnia/wrzesnia jak juz ciaza bedzie "bezpieczna" (mam nadzieje).

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Nie byłam jeszcze na beta bo nocki mam cały tydzień we wtorek akurat mam wizytę u ginawięc pewnie mnie skieruje chociaż z 1dzieckiem nie robiłam bety bo lekarz stwierdził ze beta robi się gdy ciąża jest zagrożona czy coś takiego dokładnie już nie pamietam☺ ale dziś powtórzyła test i była bardziej widoczna || kreseczka

reklama
Lavender idź jutro, bo się wykonczysz! Pewnie serduszka nie będzie widać jeszcze ale sam fakt ujrzenia fasolki koi wszelkie smutki ;-).

Mydestiny , rzeczywiście ciekawa rodzina. Nie obstawiam kto miał bardziej zdziwiona minę, twój facet czy ojciec .

Zazdroszczę wam tych szacunkowych terminów. Mam bete na 7 tydzień, a okres ostatni miałam 3 tygodnie. Temu. Bez lekarza nie obstawiam#

Karololek, a o doktorze Piętku słysZałaś?

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry