reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Lavender idź jutro, bo się wykonczysz! Pewnie serduszka nie będzie widać jeszcze ale sam fakt ujrzenia fasolki koi wszelkie smutki ;-).

Mydestiny , rzeczywiście ciekawa rodzina. Nie obstawiam kto miał bardziej zdziwiona minę, twój facet czy ojciec .

Zazdroszczę wam tych szacunkowych terminów. Mam bete na 7 tydzień, a okres ostatni miałam 3 tygodnie. Temu. Bez lekarza nie obstawiam#

Karololek, a o doktorze Piętku słysZałaś?

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarze kierują się ostatnią datą @, chyba że pacjentka nie wie kiedy była ostatnia @.

My dla dziewczynki mamy 2 wybrane z czasem by sie wybrało jedno ale dla chłopca jeszcze nie wiemy . A cos mi sie wydaje ze bedzie chłopiec kolejny wiec mam 9 miesięcy na wymyślenie fajnego imienia :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie, bo dla dZiewczynek wydaje się większy wybór hehe, mam co najmniej 10 imion które mi się podobają, a chlopiecych z 3 góra. Nam obojętnie co będzie, może gdybyśmy mieli już 3 synów to pragnelibysmy dziewcZynki, a tak co Bóg da ;-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Martwię sie ze lekarz tak jak ostatnio przy stracie powie mi że obraz mu się średnio podoba i będę żyła w niepewności do kolejnej wizyty a w tym 6t2d to już serduszko chyba powinno bić a jak nie to bede przynajmniej wiedzieć na czym stoję.

Baza imion to świetny pomysł :-) a wybór jak zawsze trudny i kluczowy ;-)

reklama
Martwię sie ze lekarz tak jak ostatnio przy stracie powie mi że obraz mu się średnio podoba i będę żyła w niepewności do kolejnej wizyty a w tym 6t2d to już serduszko chyba powinno bić a jak nie to bede przynajmniej wiedzieć na czym stoję.

Baza imion to świetny pomysł :-) a wybór jak zawsze trudny i kluczowy ;-)

Nie przejmuj się tak tym... może warto by było zastanowić się w takim razie nad zmianą lekarza?, no chyba że mu tak ufasz?;>

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry