• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Lavender idź jutro, bo się wykonczysz! Pewnie serduszka nie będzie widać jeszcze ale sam fakt ujrzenia fasolki koi wszelkie smutki ;-).

Mydestiny , rzeczywiście ciekawa rodzina. Nie obstawiam kto miał bardziej zdziwiona minę, twój facet czy ojciec .

Zazdroszczę wam tych szacunkowych terminów. Mam bete na 7 tydzień, a okres ostatni miałam 3 tygodnie. Temu. Bez lekarza nie obstawiam#

Karololek, a o doktorze Piętku słysZałaś?

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarze kierują się ostatnią datą @, chyba że pacjentka nie wie kiedy była ostatnia @.

My dla dziewczynki mamy 2 wybrane z czasem by sie wybrało jedno ale dla chłopca jeszcze nie wiemy . A cos mi sie wydaje ze bedzie chłopiec kolejny wiec mam 9 miesięcy na wymyślenie fajnego imienia :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie, bo dla dZiewczynek wydaje się większy wybór hehe, mam co najmniej 10 imion które mi się podobają, a chlopiecych z 3 góra. Nam obojętnie co będzie, może gdybyśmy mieli już 3 synów to pragnelibysmy dziewcZynki, a tak co Bóg da ;-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Martwię sie ze lekarz tak jak ostatnio przy stracie powie mi że obraz mu się średnio podoba i będę żyła w niepewności do kolejnej wizyty a w tym 6t2d to już serduszko chyba powinno bić a jak nie to bede przynajmniej wiedzieć na czym stoję.

Baza imion to świetny pomysł :-) a wybór jak zawsze trudny i kluczowy ;-)

reklama
Martwię sie ze lekarz tak jak ostatnio przy stracie powie mi że obraz mu się średnio podoba i będę żyła w niepewności do kolejnej wizyty a w tym 6t2d to już serduszko chyba powinno bić a jak nie to bede przynajmniej wiedzieć na czym stoję.

Baza imion to świetny pomysł :-) a wybór jak zawsze trudny i kluczowy ;-)

Nie przejmuj się tak tym... może warto by było zastanowić się w takim razie nad zmianą lekarza?, no chyba że mu tak ufasz?;>

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry