A'gusia
Fanka BB :)
Wcale Ci się nie dziwię!Chodzić tez, wszystko z umiarem. Jak czuje ze robi mi się słabo to muszę gdzie usiąść posiedzieć i jest lepiej. Sama się tylko gdzieś dalej niezapuszczam, bo się boję [emoji54]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wcale Ci się nie dziwię!Chodzić tez, wszystko z umiarem. Jak czuje ze robi mi się słabo to muszę gdzie usiąść posiedzieć i jest lepiej. Sama się tylko gdzieś dalej niezapuszczam, bo się boję [emoji54]
ojojWitam kochane [emoji8] jesteśmy po wizycie [emoji7] będzie syn [emoji7][emoji7][emoji173]️ wszystko jest w jak najlepszym porządku mały rośnie jak na drożdżach [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
GratulacjeWitam kochane [emoji8] jesteśmy po wizycie [emoji7] będzie syn [emoji7][emoji7][emoji173]️ wszystko jest w jak najlepszym porządku mały rośnie jak na drożdżach [emoji7]
super, ze maluszek zdrowy dobre wiadomości <3Gratulacje też bym bardzo chciała chłopcaWitam kochane [emoji8] jesteśmy po wizycie [emoji7] będzie syn [emoji7][emoji7][emoji173]️ wszystko jest w jak najlepszym porządku mały rośnie jak na drożdżach [emoji7]
Potwierdzam Bridget super !! [emoji3][emoji3][emoji3] zwłaszcza trasa do szpitala [emoji122][emoji16][emoji16]Dziewczyny w kinie byliśmy na Bridget ;-) bo tyle osób polecało i rzeczywiście super komediauśmiałam sie do łez.
U nas dzisiaj słonecznie, ale wietrznie i ogólnie chłodno ;-)
Ja uciekam robić krem z pomidorów mam znowu ochotę i pewnie sama zjem cały gar![]()
Gratulacje [emoji3] ale superWitam kochane [emoji8] jesteśmy po wizycie [emoji7] będzie syn [emoji7][emoji7][emoji173]️ wszystko jest w jak najlepszym porządku mały rośnie jak na drożdżach [emoji7]
Tak Haha extraPotwierdzam Bridget super !! [emoji3][emoji3][emoji3] zwłaszcza trasa do szpitala [emoji122][emoji16][emoji16]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie prawy sutek czasami piecze dziwne uczucie, jakbym miała odparzony... :-/ smaruje codziennie wieczorem cycochy Bio-Oilem albo balsamem nie wiem może coś mnie uczula jednak :-/A mnie dziś dwa razy tak mocno piekły piersi że aż bałam się w stanik zaglądać [emoji47] Dodatkowo brzuszek po bokach i w pochwie ciągnie [emoji58] za to zjem misę barszczu na osłodę [emoji39]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom