reklama

Marcowe mamy 2015

Patitek- przepraszam, ale to nasze miejsce na dzielenie się przeżyciami związanymi z macierzyństwem. Nie mam ochoty czytania oszczerstw i pretensji.

reklama
wiesz psychol z internetu to jedna sprawa..
ale jak ktoś Cię oczernia na forum, jak ja nawet nie wiedziałam że takie forum istnieje to zupełnie inna sprawa.

a jak czytam że ja ją niby nękałam i do jej znajomych wypisywałam to wiesz co krew mnie zalewa....
ja poprostu jej nie odpisywałam na jej rewelacje typu moje dziecko nie ma ręki albo poroniłam ;)
a pocisnęłam jej dopiero jak napisała na sierpniówkach że znowu jest w ciązy ;)

Zapraszam na FM, dziewczyny chętnie Ci powiedzą co to za wariatka ;)

z@t a co do śubu to Ci poradzę nie wiem czy wykorzystasz moja radę.
poproś kogoś żeby nakarmił z butelki, u Ciebie jest przyzwyczajona do cycka, może od kogoś innego się napije.
u nas jak młody był na cycku i piersi idealnie się sprawdzały butelki TT z systemem antykolkowym ;)

Patitek właśnie miałam taką nadzieję że ktoś inny będzie bardziej wiarygodny w butli bo ja przecież mam do podania doustnego:-)
Tak zrobię, poproszę moja mamę żeby nakarmila malutką jeszcze przed ślubem:-)

Rurka wczoraj jej podałam butle po 3 godzinach snu:-Sierpień zassala że 20 ml tyle że obok miała cyca i zaczęła się wsciekac, dałam cyca i wyciumkala do pusta, więc głodna była. Ale wiadomo że jak będzie głodna i mnie nie będzie a będzie butelka z cieplhm mlekiem mamy to chyba zje;-)
Dzisiaj wogóle dzień pod znakiem ulewania, zjadłam wczoraj ciutke jogurtu na mleku krowim i mam efekty, ile zjada tyle ulewa:-(

z@t - po pierwsze niech to będzie ktoś inny kto nie jest tobą i mlekiem nie pachnie ;-). po drugie - niech Gosia będzie głodna.
mój z buteki pije tylko moje mleko. jak daje cokolwiek innego, to śmieje sie ze mnie:eek:

dzis pięknie spał. od 21 do 5. a później zrobił se przerwe do 7 prawie
a ja o 7 musiałam wstac i starszego do szkoły oporządzić:crazy:

reklama
Z@t - ja właśnie ze strachu przed tym, że Franek odrzuci butelkę, co jakiś czas podaje mu moje mleko z butelki. Zwłaszcza po ostatniej akcji jak się okazało że przegapiłam moment wymiany smoczka na szybszy przepływ i Franek się wściekał. Był bardzo głodny i trochę zjadł ale potem się zdenerwował.

Ja używam takich samych butelek co smoczków- MAM BABY. Polecam je bo są antykolkowe. Ale słyszałam też dobre opinie o lovi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry