• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

Iman- ja do Ciebie absolutnie pretensji nie mam. Tylko czasem jest potrzebny moderator i może ktoś będzie bardziej dostępny. Trzymajcie się tam i zdrowiejcie:)

reklama
Iman strasznie mi przykro ... jej co się dzieje z małym? ??my nie mamy pretensji ale potrzebujemy moderatora ... zrozum ...
Ale fajnie ze się odezwałaś ... mam nadzieję że z małym będzie lepiej ... masz jakąś diagnozę? Pewnie się zamartwiasz

Synek dzien po porodzie mial tylko 45000 plytek krwi. Stwierdzona jest małopłytkowość tylko nie wiadomo skąd to się bierze. W piątek jak wychodziliśmy miał 100000 płytek. We wtorek jak pojechaliśmy na kontrolę to miał tylko 30000. I tak mu skaczą te płytki :-(

Iman ale lekarze ustalili juz cokolwiek mają podejrzenia co do przyczyny? Musi być ci bardzo ciężko teraz ... ten ciągły lęk i stres współczuję ale mam nadzieję że przyczyna jest blacha.

Żgutek tak byłoby najbezpieczniej :)

Iman, ja też nie mam absolutnie pretensji, ale moda potrzebujemy bardzo, aktywnego moderatora.
To straszne z tą maloplytkowoscia, wiem jak ja bym się stresowala, są jakieś podejrzenia? Chyba nie trzymali Was miesiąc żeby trzymać, coś tam pewnie kombinowali...trzymam kciuki za szczęśliwy finał!

Mi się wydaje choć głowy nie dam, że być może obrazila się na forum bo lutówki nie przyjeły jej na zamkniety wątek. Kradz zresztą pisała że się nie udziela bo spotkało ją coś bardzo przykrego.

Dziewczyny pisałam do admina w spr nie widocznego wątku na głównej ... podobno już ok sprawdźcie proszę Tob ja z tel wchodzę i u mnie ok jest i dajcie mi znać bo odpisać musze :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry