reklama

Marcowe mamy 2015

xenian, te pieluchy sa rewelacja. bella happy. jak sa w promocji, to cena jak dada z biedronki, ale sa 100 razy lepsze i bardziej chłona kupe.
a krzesełko dostalismy w niedz i od razu maz złożył. wiec korzystamy :)

reklama
Rurka ja podaję 5 kropel tuż przed kaŻdym cycem i działa!!!! Serio, pokonalam koleczki:-)
To nasze podniesienie główki

Załączniki

• 1432112248506.jpg
    1432112248506.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 64
Ale fajne to krzesełko, dzisiaj zaczynam pracować nad moim żebyśmy takie sprawili małej. Jest rewelacyjne!!!chociaż mamy leżaczek ...teraz dosłownie oszczędzamy na wszystkim bo w czerwcu kupujemy 7 osobową zefire albo citroena, tutaj wciąż się wahamy, bo pozytywnych opini o obydwu tyle samo, salony się rozpływają nad niezawodnością, opel ciut tańszy ale citroen to mocna marka, ciężki wybór i i tak spory wydatek...ale już się nie mogę doczekać bo mój jeszcze niemaz nie ma jeszcze prawka:-Dtylko ja:-)
Elżbietka oczywiście Michaś jest cudowniejszy od krzesełka, ale ja, próżna kura domowa, zawsze patrzę najpierw na gadżety:$

U nas na kolki bobotic i biogaja dzialają i oczywiscie masaże.

Elżbietka, z@t cudne maluszki :-). Ja wstawię Wojtusia na zamkniętym nie chce go tutaj umieszczać :-). Dam na brzuszki

Sofi u nas też cały Tatuś :-)

Jeśli chodzi o unoszenie głowki to W konczy dzisiaj 11 tygodni i dopiero od tygodnia chetniej podnosi glowke wczesniej placz jak nie wiem co jak go polozylam na brzuszek teraz czekam az bedzie dobry nastroj i myk. Wiec nie martwie sie ze leniuszki.

Rureczka bardzo przykra sprawa z ta lipcóweczką ;-( ze takie rzeczy w ogóle się dzieją......

Rureczka, Sunajka no dokładnie wiem kiedy się pojawić hihi.
Poród SN w ogóle szok bo szybko sprawnie, miałam wywolywany dostałam oxy o 8.30 a o 12.30 był już na świecie. W sumie cala powazniejsza akcja zaczęła się po 11 więc praktycznie godzinka. Mąż był ze mną dzielnie Mnie wspierał i powiem że nie było to traumatyczne przeżycie.

Piszecie o śnie waszych dzieci u nas na poczatku karmienie 12-3-6 a teraz od 3 tygodni karmie ok 21.30 i spi do 6 wiec Mamuska chodzi wyspana :-). Rano bywa strasznym głodomorem i je co godzine ale to w okresie skoków rozwojowych przeważnie.

Ja się nie pochwalę uniesieniem głowy bo Franek dziś "beznadziejny" :P Śpi tylko na rękach a jak go odkładam to znowu się pręży. Udało mu się przespać pół godziny w leżaczku:)

Od poniedziałku próbuję załatwić ważną sprawę przez telefon no i jest to niewykonalne. Franio ma trudne dni, ciężko złapać chwilę kiedy twardo śpi. Wtedy jak na złość albo nikt nie odbiera albo zajęte.

Staramy się o dodatek rodzinny. Szanse są niewielkie bo w tym roku mieliśmy całkiem niezłe dochody ale mimo wszystko chcę złożyć wniosek- co mi zależy... Nawet jeśli miałoby to być 5 funtów na rok, warto go otrzymywać bo otwiera on drogę do wielu innych korzyści jak np. Kupony na warzywa i owoce, miejsce w przedszkolu itd. Właśnie czas nas goni bo jeśli się uda dostać go przed ukończeniem 3 miesięcy Frania, dostaniemy becikowe, które jest dość wysokie.

Xenian to U mnie Lili identyko od kilku dni ... maruda zaśnie zaraz się pręży ale to chyba przez ten katar bo zaczyna się kręcić jak w nosie jej się zatyka ... już nie wiem jak z tym walczyć żeby się pozbyć na amen ... a to w dzień bo w nocy śpi normalnie

Xenian to U mnie Lili identyko od kilku dni ... maruda zaśnie zaraz się pręży ale to chyba przez ten katar bo zaczyna się kręcić jak w nosie jej się zatyka ... już nie wiem jak z tym walczyć żeby się pozbyć na amen ... a to w dzień bo w nocy śpi normalnie

Dziewczyny a może pomyślmy o założeniu zamkniętych marcówek? ? Ja jestem na majowkach zamkniętych (moja Haneczka miała być majowa) i jednak inny komfort pisania i wrzucanie zdjęć tam jest ... co wy na to .???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry