• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

Dzień dobry Mamusie

Mam nadzieje że noc dobra że dzieciaczki dały pospać i sensacji nie było. Co tam u Charlie20 , Sabriny odzywaja się po urodzeniu jak sobie radzą? Agawa a jak u was?

reklama
U nas w miare dobrze , troche przeziębione jestesmy z małą :) mijało już jej ale cos jakby troszke wrocilo ?:( ale to tak delikatnie. Oprocz tego mam duzo roboty bo otworzyliśmy z mezem swoj sklepik i jest duzo pracy z towarem a gdzie tu jeszcze opieka nad moja Zuza ktora zaczela ząbkowac i spi przez caly dzien tylko godzine , dobrze ze cala noc przespi :)

Charlie- współczuję Ci tego ząbkowania. Jeszcze dobrze się człowiek nie otrzepał po porodzie a już kolejne przygody.

Ja pozytywnie- Frankowa kolka poszczepienna się wycisza. Wczoraj wieczorem co prawda miał znowu atak ale już dużo łagodniejszy i dał się uspokoić po 20 minutach i zasnął. Jestem dobrej myśli.

Właśnie kupuje ubranko na chrzest:)

Witam was dziewczyny ;)
Ciesze sie że juz działacie. Wreszcię mogę poczytać co pisze moja przujaciółka JUSIA!!!!!!!!!!!

Więc Jusiu czy Ciebie ktoś nękał?? To Ty nam opiwiadałaś jakies dziwne historię że a tu usg nbie miałaś bo lekarza nie było, a tu lekarz odmówił Ci USG i mu w twarz strzeliłaś. Czy my to sobie wymyślałyśmy?
U nas miałaś mieć córkę tutaj niby masz syna :D
A zapomniałam dodać że twoje dziecko miało nie mieć ręki :D
A póżniej nagle poroniłaś :D:D:D nawt nie wiesz w którym tygodniu a i jeszcze zapisałaś się na inny wątek i twierdziłaś że znowy jesteś w ciąży!!!!!!!

Ciebie ktoś nękał?????/ To Ty wypisywałaś do niektórych prywatne wiadomości!!!!!!!!!!!! i niewiadomo co tam wypisywałaś!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkie miały Cię dość!!!!!!!! Wszystkie miały dość twoich kłamstw!!!!!!!!!!
Po jakimś czasie zorientowqałuśmy się że jesteś mocno chora umysłowo i przestałyśmy komentować twoje opowieści dziwnej treści...
No i Ty nagle z rewelacjami wyskoczyłaś że nie ejsteś juz w ciązy...
Bolało Cię to że Cię olałyśmy>?>
Czy to na staraczkach czy u nas dziewczyny wiedziały żeby nie zwracać na Ciebie uwagi bo jesteś nienormalna!!!!!!!!

Postanowiłaś robić zamieszanie na innym forum? I co mysałaś że nikt CIę nie pozna>?? Ocxzywiscie że CIę poznali!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny załamka. Niedługo mamy wesele brata mojego Michała, mój luby jest świadkiem. Zostawiamy Gosie z babcią od 17 do 3 w nocy, mam odciagniete i zamrożone ponad pół litra więc spoko, ale co z tego jak Gosia nie chcę butelki. Wczoraj sciahnelam tuż przed kamieniem i chciałam jej ze 40 ml podać na próbę z butli zamiast piersi i dopchac cycem;-)wypluwala butelke, medele calme, więc szybko przelalam do aventa, patrzyła się na mnie jak na debila. Udało się wcisnąć w ciągu pół godziny ze 20 ml, myślicie że innej osobie byłoby łatwiej? Gosia wie i czuję zapach piersi, ona jest cycocholiczką.a ja chcę wyjść na to wesele, jestem psychicznie przygotowana, od urodzenia wyszłam bez Gosi na 30 minut na regulację brwi...powiedzcie że jest nadzieja, bo jestem załamana...technikę ssania butelki niby ogarnęła bo coś tam wypiła, ale woli cyca

Jusia psychopatko czy Ty uważasz ze ja Ciebie śledzę?????????
hahahaha widać że masz zdrowo na umyśle...
prześladuje...

o matko dziewczyno, chyba twój adres znajdę i psychiatrę trzeba wysłać bo z Tobą jest źle, oj bardzo źle...

Dziewczyny które piszą na tym forum.
Czy się nie obrazicie jak wezmę skreeny i tą Panią Jusie zgłosze na policje?
Bo to co ona powypisywała na moj temat te kłamstwa i oszczerstwa...
Przegieła...Ojj dziewczynka przegieła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry