reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

Właśnie nie denerwuje sie , pytam sie o zeby bo nie wiem ale nic mi nie będzie , wole wiele rzeczy wiedziec ale obudziłam sie w nocy i po prostu umieram ... Nic nie moge zjeść , żołądek pali , żółć leci z ust , a kamienie ostatnio schodzily i piasek a teraz nerka mi spuchła tzn w jej miejscu jest obrzęk ... Nie podoba mi sie to za bardzo ... Co tylko sie napije wody to wszystko leci do kibla z powrotem , mam krew w kale ,mam dreszcze i sie poce mimo ze w domu ciepło .. Ale mimo to zachowuje spokój , wiem ze musze jechać do lekarza ..w Toruniu mieście 60 km od nas przyjmuje od 15 , . U nas w Brodnicy to nawet szpital jest do D .. Tylko jak wsiądę w samochód

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny :) mam problem z internetem :( wczoraj cały dzień nie wchodziłam i widzę, że mam 7stron do nadrobienia. Dzisiaj niestety jeszcze mój internet nie łączy, więc wrócę tu jutro i będę czytała.
Pozdrawiam i życzę udanego dnia.

No racja, produkujemy całkiem sporo:-)

Charlie, trzymaj się. Jedź oczywiście do lekarza. lepiej dmuchać na zimne, niech Cię obejrzy. Będzie dobrze. te dreszcze mogą być od żołądka i wymiotów. Trzymaj się.

A wcześniej jadę do znajomego lekarza , ktory mnie leczył i skierował kiedys na operacje woreczka żółciowego i zdiagnozowal kamice nerkowa

reklama
Cześć dziewczyny.

Zdrówka życze wszystkim chorującym.

Ciężką noc miałam dzisiaj.Śniło mi się,że z piwnicy wychodziły jakieś pająki.Najpierw małe potem coraz większe. Próbowałam walczyć z nimi psikając w nie jakimiś dezodorantami :p Na szczęście obudziłam się o 3 ale długo nie mogłam zasnąć.

Mam nadzieję,że dzisiaj już nic takiego mi sie nie przyśni ;-)

Do góry