reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2015

Nie zgadniecie. Wróciłam do domu spakować rzeczy i ból przeszedł. Lekarz nie odbiera napisałam mu smsa. Jakby mnie nic wcześniej nie bolało. I nie wiem co robić. Bolało mnie ze swe godziny więc zaczęłam się martwić. Jakbym wiedziała ze przejdzie to bym się tak nie martwila. Jechać czy nie jechać. I tak jeszcze męża nie ma więc poczekam co mi doktor odpisze.

reklama
Cześć marcóweczki :) w końcu przebrnełam przez Wasze posty z dziś :) produkcja masowa ale co się dziwić jak nas coraz więcej :)

Natalia_B ja rosół też mogłabym wcinać non stop :) moje menu się trochę zmieniło bo odstawiłam w końcu dżem ale za to ciagle wcinam pomidory :)
Dziś dodatkowo wciągnełam cały słoiczek grzybków :)Nadal nie jem mięsa ale okazało się, że dzidzia lubi rybke :)

kasikz ja też łykam pregne plus i też sobie chwale :) ja z zusu nie jestem ale jak coś potrzebujesz to daj znać bo koleżanki
teściowa pracuje więc mogę się coś dowiedzieć :)

ana89 nie denerwuj się tak, w naszym stanie przecież nie można a na pewnoe wszystko będzie ok :)

My mamy 4 wózki do wyboru i pomału będziemy eliminować, który jednak nie więc do nowego roku powinnismy coś wybrac :)

Patrycja 2301 zazdroszczę tego czucia :) ja na razie tylko rosnę i z niecierpliwością czekam aż w końcu poczuję fasolkę :)

Żgutek TY to masz niezła pamięć skoro pamiętasz, że kogoś dawno nie było - szacun :):)

Kobietki ponawiam pytanie bo wczoraj się chyba zgubiło w tłumie :) Czy któraś z Was brała w ciąży gynazol krem ???

kartagina, przez najbliższe kilka dni poleżymy sobie razem, nie planuję wyściubiać nosa spod koca.
żgutek, syrop z cebuli już się robi, jak dołożę jeszcze czosnek, to będę wampiry odstraszać. :D
zarunia, dżem też jest dobry. Zjadłabym konfiturę wiśniową, w Biedronie mają smaczną. Ale tu na wsi żadnej Biedrony nie uświadczę. :D

Natalia_B dżem pycha ale ile można :):):) teraz w kolejce czekają powidła śliwkowe - zawsze to jakaś odmiana :):)ale na rosół zrobiłaś mi smaka...... :)

reklama
Do góry