reklama

Marcowe mamy 2015

Sealpup tak.Troche pocwiczylam to o niebo lepiej mimo tego ze teraz bez sil,jeszcze byls tesciowa I chcials zrobic maraton po ikei.
Jejku biedne malenstwo chyba sie wkurzylo. A widac Ci brzuszek juz?

reklama
Ale nawijacie dziewczyny :)
Nie było mnie od piątku i masakra..aleeeee... nadrobiłam, jestem dumna z siebie.
Tylko już nie wiem co na to wszystko napisać :) wszystko mi sie miesza.

Karola 32, jak się masz? Pisałaś o tym bólu brzucha...wszystko ok?

Dziewczyny macie już wózki upatrzone? My powoli oglądamy sobie, ale na razie nic nie wybraliśmy. Chcemy koniecznie pompowane koła, najlepiej spore i skrętne, i koniecznie amortyzację... Może znacie jakiś godny polecenia???

Ja powoli zaczynam łapać stresik, we wtorek usg, przezierność... ehhh.... a Wy już prawie wszystkie macie to z głowy. Zazdroszczę :)

Widzę, że wątek wierszyka o rosole umarł? A taki był dobry! Może wspólnymi siłami jakoś?

Dobrej nocy, fajnie tu u nas :))))

ja wózek mam "upatrzony" już od 7,5 lat :-D. Kupiłam porządny wózek, żeby przetrwał wszystkie wymarzone 4 dzieci ;-). Póki co przetrwał kilka lat pod folią u rodziców w domu :laugh2:
mam jakąś Emmaljunge

Czuje Tymona:))))))jeszcze nie.kopniaki.ale.czuje jak.sie wierci, gramoli....;))))cudownie jest byc w ciazy:)a moj syn ten trzylatek;)powiedzial dzis.do brzucha:hej Tymuś;)az mi.sie lezka.w oku zakrecila;)widze ze wy juz lulu, spiochy!spokojnej nocy mi jeszcze daleko.do spania!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry