reklama

Marcowe mamy 2015

I to ja rozumiem. Dwie pary jeansów za 22zł. :-)
kartagina, no tak, skoro masz zalecenie leżenia, to bez sensu się obkupywać... Ja po prostu uwielbiam ubrania z Reserved, nie mogę przejść obok tego sklepu bez kupowania czegokolwiek. :p Na szczęście nie mają działu dla mam i nie zbankrutuję. Chociaż kilka większych koszulek pod sweterki... :-D

reklama
Kasia, nawet do Warszawy nie musisz dojeżdżać, chwilę przed:-) Wszystkie poszły.
Poszalałam w ogrodzie. Ale dwie godziny i basta. Jednak szybko się męczę teraz. Kiedyś to pół dnia siedziałam...

Oj allegro to ja lubię. Mam jakąś smykałkę do tego, żeby sobie coś fajnego znaleźć za niewielką cenę. Ale w Hiszpanii 26-27 stopni, więc wracam do letnich sukieneczek. Wrócę w październiku to będzie szok. Od razu w ciepły płaszcz...

Gra u nas dziś Zakopower o 19-tej. Wybieram się, a co!

To w takich przypadkach informuj wcześniej, wypożyczę helikopter :-p Ode mnie do Ciebie jakieś 215 km, także inaczej chyba nie ma szans się załapać na żadne pyszności ehh;-)

Co do urlopu to racja, pamiętam w zeszłym roku jak wróciliśmy z Turcji gdzie na początku października było ponad 30 stopni, a w Katowicach na lotnisku minus 6 :szok: a mąż w krótkich spodenkach :-D

Miłego koncertu w takim razie :tak:

Natalia, dzięki ale nie sądzę, żeby szkolenie mogło pomóc. Tak samo nie umiem kupować w lumpkach, nie mam pojęcia jakim cudem można tam znaleźć coś fajnego. Ja widzę tylko same szmatki :-p

mam taki głupi internet (ale darmowy...:)) że co godzinę mi się wyłącza i muszę na nowo wpisywać jakieś kody i podłączać od nowa, czytałam was 1,5godz- przy trójce moich łazików i krzątającej się tu od rana mamie niestety szybciej się nie dało:) efekt wizyty mamy? 8słoików papryki, 5słoików buraczków i 7 zamrożonych woreczków starkowanych buraczków, zupka na jutro, babka ziemniaczana, drożdżóweczka i gołąbki, 2 pralki prania i czyściutki dom, NIEZŁA JEST, CO??:)

kradz i co, nie padłyście od wczoraj?? nadal leżę sama??ech...;-)

NataliaB polecam kilka książek, teraz jeszcze nie nabrałam fazy na czytanie, ale polecam szydełkowe motlki, bombki na choinkę, pokrowce na komórki albo serwetki:)

AnulkaMarcowa dobry tekst z tymi włosami, ubawiłam się po pachy, na szczęscie ogolone:)
Zakopower, Hiszpania...- i jak moja psycha ma byś zdrowa????????????????????????????:cool::-p

Żgutek dzięki za pomysł z filmami, ta faza też pewnie przede mną, póki co, oglądam filmiki YouTube i zbieram pomysły na szydełko- np znalazłam fajne bransoletki plecione na stelażu z kapsli z puszek na piwie:):):)

Roni Ja kupiłam wózek na którym już była czerwona kokardka, ale mam zamiar ją odpruć, nie cierpię tego przesądu.

swoją drogą ktoś ma wózek mutsy baby 1 team 3w1, bo nie wiem czy to był dobry wybór???

Basidrak endometrioza?? o matko, współczuję. tym bardziej jeszcze więcej wytrwałości życzę!!

Patrycja2301 ja się normalnie napatrzeć nie mogę, taka ładna jesteś na tym zdjęciu!!! i jeszcze XS rajusiu....

ze mnie to po tej ciąży będzie jakiś hipopotam chyba... przy leżeniu się nie spala a przybrac można do 30kg!!! na szczęście ostatnio tylko 20 ale zaczynam od 68 więc i tak będzie masakra!!! na tym punkcie to jednak mam hopla! Moja mama mówi że nie boi się o mój kręgosłup i mięśnie po leżeniu tylko że znów będę wariować z tym odchudzaniem:):):-D

NataliaB jak koleżanka twojej cioci świeżo po ciąży, to co ona w wakacje kurtkę nosiła??:szok::-D
co do ciuchów też lubię reserved, mój mąż nałogowo raz z roku robi tam zakupy (a on kupuje ciuchy tylko raz w roku, jak po Bożymnarodzeniu są wyprzedaże, hehehe), ale chyba po następnej wizycie H&M odwiedzę bo na urodziny dostałam kartę podarunkową a jakaś bluzeczka albo legginsy się przydadzą na ciążę...

uffff... podołałam:tak:

kradz, nieważne, i tak wpadaj. W ogóle chętnie bym się z Wami kiedyś spotkała! ;-)

kartagina, pełen szacun dla Mamy! A dla mnie to jest tak - niedawno = w bliżej nieokreślonej przeszłości. Na wiosnę rodziła. :D

reklama
hello

ja to (w temacie kurtki "ciążowej" na zimę) na szczeście jestem gorąca baba i mało kiedy zapinam kurtkę, wiec bede chodziła w swoich kurtkach :-). poza tym pieszo za dużo nei chodzę, chyba że po galerii handlowej :-D

a w reserved czy h&m nie umiem nic znaleźć. zazwyczaj ubieram się w esprit albo na dobrych wyprzedażach (niestety dobrych w PL nie dużo jest) w tommy hilfiger

Patrycja, czy ty te "kopniaki" czujesz regularnie? czy miewasz dni/godziny ciszy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry