reklama

Marcowe mamy 2015

Dzień dobry marcóweczki :) też chciałam zapytać gdzie mieszkacie, że macie taką pogodę ale basidrak mnie uprzedziła :) u mnie za oknem też mgliście i ponuro aż nie chce się wstawać :) ale wyspałam się jak nigdy :) Miłego dnia kobietki :)

reklama
Cześć Dziewczyny, ale duzo piszecie, doczytać nie sposób, szczególnie gdy sie ciagle jest w pracy.

wiecie co, jestem na konferencji medycznej poświęconej noworodkom i odkryłam coś ciekawego. Sklep z ciuszkami dla dzieciaczkow, który ma ubranka specjalnie zaprojektowane aby wzmacniać mięśnie i odpowiedz motoryczną dziecka. Głownie przez naszycie takich gumowych " łapek" w miejsca, gdzie malenstwo bedzie sie opierać podnosząc sie, czyli na brzuszku, na raczkach, na łokciach. Materiał bym baaardzo przyjemny, a takiego pomysłu w sklepach jeszcze nie widziałam, wiec sie z Wami dzielę i przesylam stronę internetową:
Departament Dzieci | Artykuły dziecięce wspierające prawidłowy rozwój dzieci

Witam sie i ja:)dzis 16 tydzien wow jak to zlecialo;)i chyba dostalam kopniaka ale nie jestem pewna na 100% kurcze moglby synu pokazac w koncu na co go stac;)cierpliwie czekam na 100%kopniaka i milego dzionka....nasz niestety dzien przeminie w domku bo syn sie rozchorowal wiec siedzimy ale naszczescie jestesmy wszyscy w donu a za oknem brzydka pogoda...

[FONT=Open Sans, sans-serif]Anulka,moje dziecko już powinno byćjakimś mutantem. Nie dość, że piję dużo wody, to jeszcze sięmaluję i miałam jakieś tam szkolenie z Azjatami. [/FONT]:-)

[FONT=Open Sans, sans-serif]heven,ja dostaję zadyszki przy ścieleniu łóżka. Ale to chyba chwilowe,bo jestem ostro przeziębiona. Chleb ze smalcem – nic nie mów.Mogłabym jeść i jeść, szczególnie taki świeżutki. Boże, niewiem jakim cudem ja jeszcze nie tyję. [/FONT]:szok:

[FONT=Open Sans, sans-serif]Sunajka,a to niedobra skóra. Spróbuj jakichś wysokoskoncentrowanych kremów2x dziennie.[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]Ana,jak nic myszy go zjedzą. :D[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]kradz,zdecydowanie powinny się liczyć. :D[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]Basidrak,oby wszystko było w porządku, trzymam kciuki. W kujawsko-pomorskimpiękne słońce. :)[/FONT]

[FONT=Open Sans, sans-serif]Agamaja,super, że wszystko ok!

żgutek, narobiłam tych Twoich syropów. Paskudztwo. [/FONT]
:-D

No i witam Marcóweczki. Nadaję z łóżka, bo niesprawna jestem - katar, gardło, kaszel, głowa. Dajcie mi spokój z tym rosołem. :-D Mam nadzieję, że znajdzie się jakaś leżąca, bo nie będę miała cały dzień co robić. :p

W zachodniopomorskim jest bleee...
Mam podwyższone crp i zapalenie dróg moczowych. Dostałam amoksiklav. Pobolewa mnie dalej.
Poleze z pewnością do poniedziałku.
A wczoraj lekarz stwierdził że skierowanie dostałam tylko ze względu na wywiad:/ i nic mi nie jest. Najważniejsze ze z dzidziusiem ok.

W Warszawie i okolicach mamy taką piękna pogodę :)
Natalia pytałaś mnie wcześniej o ruchy maluszka są to takie delikatne "uderzenia" , "łaskotania". Nie wiem jak to najlepiej określić słowami.
Co do grzybów wybieramy się znowu w przyszłym tygodniu, więc mam nadzieję, że dużo uzbieramy i będę miała co suszyć. Jak moje zapasy będą godne podziałów to chętnie się podzielę :)

Witam ze słonecznego łódzkiego. Wracamy z zakupów. Dwie pary spodni takich niby jeansowych na gumce zakupiłam :)
A teraz mam plan odpoczywać na powietrzu bo to pewnie ostatnie podrygi lata.
Miłego dnia! :)

reklama
Ja kupiłam 3 pry na allegro za 50 zł. W hm kupiłam sobie sweterek i kurtkę. A na zimę będę myśleć. Póki co mieszcze się w swoje.
Zazdroszczę wam tego słoneczka. Widziałam iż u mnie w przyszłym tygodniu ma być słonko to może i humor się poprawi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry