Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sealpup, patrycja, u mnie to samo... rano śniadanie około 7:00 i normalnie drugie jadłam zawsze koło 12-13. Teraz o 10 jestem znowu głodna - jogurt, serek wiejski, bagietka, cokolwiek. O 13 znowu coś, bo nie wytrzymam do obiadu Staram się jeść porządne śniadanie, to wtedy w pracy tylko kubek jogurtu wystarczy + jakaś mała bułka. Nie chcę objadać się bułami za każdym razem jak jestem głodna, bo bym sama jak ta buła wyglądała ale tak mi smakują... krropelka, mąż jest twoim wielkim oparciem, sprząta gotuje i nie marudzi.... Wiem, każdy ma swoje potrzeby i fajnie czasem się poprzytulać, ale twoje problemy z cewką są pewnie nieprzyjemne i przykre, więc doskonale Cię rozumiem. Mąż pewnie też to rozumie będzie dobrze, bierz leki i trzymaj się
ana89 no własnie z tym nie piciem to u mnie ciężko będzie ale w sumie ja już przed ciążą też bardzo dużo sikałam
i wstawałam w nocy no i trzyma kciuki za uczelnie
My dziś też sporo jemy ale to pewnie przez to, że siedzę w domu Właśnie zjadłam krokiety z barszczem - pycha
Ja też mam ciągle jakieś infekcje jak nie pęcherz to coś innego i czasem to się aż ciesze, że jestem słomianą wdową
a z drugiej strony brakuje takiego męskiego wsparcia, przytargania zakupów, przytulenia i wspólnych spacerów ehhh....
Ja już po wizycie, wszystko dobrze. Umowiona jestem juz na kolejne badania te dokladniejsze 4D i kolejne u mojego.
No wiec mowilam ze pewnie poznac plec wiec udalo sie oczom naszym ukazalo sie co nieco wiec nie ma watpliwosci to jest CHŁOPAK :-) odezwe się później na razie żyję wizytą.
Mam nadzieję że u Bachuty też wszystko ok doczytam później