reklama

Marcowe mamy 2015

ramonka no co ty 400g w 17 tygodniu?????

rurka widzisz zapach dotzrł aż do Olsztyna i teraz mi się chce!!!

heven już żałuję że nie mieszkam bliżej! ale spoko córcia wróci ze szkoły to ją poproszę żeby mi ugotowała:)

reklama
usg pokazuje 21 tydzień a ja byłam pewna że ostatnia @ była w maju chociaż u mnie te @ takie dziwne bardziej plamienia
wiec być może to jednak po kwietniowej :szok: i teraz już nie wiem na kiedy termin mam :D dlatego sobie suwaczek leci od maja a zobaczymy na kolejnych wizytach jak to będzie

Moje kochane kobietki dzisiaj powstanie nowy temat z regulaminem naszego działu oraz listą osób, które będą miały uprawnienia. Iman niestety nadal nie ma uprawnień, więc proszę o cierpliwość. Dzisiaj postaram się sama to ogarnąć. Zmiany w dostępie po zgłoszeniu do Adminki mogą potrwać do 3 dni.

Hej marcóweczeki :)
Ja dziś pierwszy dzień pracy po tygodniowym lenistwie i masakra totalna :) Nie nadaję się już do siedzenia przy biurku :)
Ale rozmawiałam już z przełożonym i powiedziałam, że z początkiem października chciałabym już L4 i....nie ma problemu :)

Kordosia witaj po długiej przerwie :) Nie ma co masz za lekarza ale mój informuje mnie o wynikach, mówi co jest ok, jak mam dbać
o siebie i podczas usg tłumaczy co gdzie jest u dzidzi :)

Heven mnie od mleka też odrzuciło dlatego nie piję kawy a inka nie wchodzi w rachubę bo źle mi się
z dzieciństwa kojarzy :)

Natalia fajne spodnie ciążowe znalazłam w C&A :) tylko ja szukałam zwykłych prostych a nie leginsów :)

Żgutek powinnaś dostać porządnego klapsa !! Masz się oszczędzać a nie się przemęczać :)

micela, mi też jakby brzuch zwolnił tempo rozrastania się :) od dwóch tygodni stoi w miejscu. Nawet mój Jurek zauważył. Więc to chyba tak czasem jest, raz rośnie szybciej, raz niemal wcale :)
ramonka, jaki duży dzidziol! 400g? :) To chyba jednak bobas jest po kwietniowej @ a nie majowej :)
kartagina, nigdy nie lubiłam budyniu... i to się nawet w ciąży nie zmieniło. Ale ostatnio miałam chęć na kisiel, jakiś kwaśny, cytrynowy albo pomarańczowy :)
Jutro wyprawa do Szczecina, muszę te wpisy i dokumenty pozałatwiać bo jeszcze wyjdzie du** z przeniesienia... wyjeżdżam koło 6 rano i wrócę pewnie koło 18:00, a mój J ma urodziny. Na szczęście stolik zarezerwowałam na 19:00 więc na pewno się wyrobię. Zabiorę go wreszcie na długo wyczekiwane sushi. Więc nie wiem, czy to przyjemność na jego urodziny czy bardziej dla mnie :P

reklama
Od razu zacznę gadać, bo zaraz zapomnę. :-)
heven, dziś w h&m przymierzałam zwykłe niebieskie dżinsy z panelem. Sobie wzięłam ciemne, leżą świetnie! Fajnie, że miałam tę zniżkę, bo -40zł prawie było. ;-)
kartagina, kobieto, coś Ty zrobiła! Chodzę po domu i szukam budyniu czekoladowego!!! Fajnie, że jesteś już w domku! :tak:
ramonka, chudzinko Ty, mój Bobas w 12 tc miał aż 7 cm, także tego. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry