• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

KasikP, nasmaruj głowę Amolem, też mam okropne bóle, pomaga mi trochę, a czasem wręcz likwiduje ból. Trzymaj się! :* :tak:
heven, moja Teściówka urodziła trzech chłopaków, z których każdy miał ok. 4900g. Teściówka jest drobna i jest konkretną głowę niższa ode mnie, nie wiem, jak ona to zrobiła. :-)

reklama
Hej dziewczynki ale skrobiecie :) ale nadrobilam zaległości.
U nas ból brzucha nie zmalał , chociaż po tej spazmolinie trochę lepiej . Kupiliśmy auto i musiałam dziś ogarnąć dokumenty bo nie ma kto pomoc wiec musiałam sama jechać i takim sposobem byłam o 15.00 w domu a myślałam że brzuch mi pęknie :-( . Wiec leżałam ile się da choć przy dziecku to wiadomo jak z tym leżeniem . Jeszcze mała jest przeziębienia i siedzi ze mną w domu.

reklama
A ja normalnie przez to zakręcenie w zeszłym tygodni przegapiłam rozpoczęcie drugiego trymestru
Tak sobie patrzę na mój suwaczek a tu 14 tydz :-)
W ogóle ten czas leci patrzę, że czerwcówki się pojawiają, a my pniemy się w górę pniemy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry