• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
witam i ja nowe marcóweczki:))) chciałabym aby powstały już kwietnióweczki bo czułabym się już taka "starsza" hihihih:-D

a ja własnie mam mętlik w głowie...wiem ze do porodu jeszcze kuuupppaaa czasu ale juz wypadałoby miec swojego lekarza...dzis spotkałam sie ze znajomą która nakręciła mnie jednak abym zmieniła swojego gin i znalazła lekarza który pracuje w dobrym szpitaluu.... jest to mega sensowne.... i namawia mnie zebym najlepiej zapłaciła temu lekarzowi aby był przy moim porodzie co o tym myslicie?? praktykuje sie to w waszych miejscowosciach???:confused:

a my jutro mamy ambitny plan znooww basen u znajomych ale napewno sie juz nie bede kąpać bo odchorowałam ostatnią basenową imprezkę:wściekła/y:

Z@t nic poprostu rozmawiamy co u jak ;)
Kobita no ja mam ten sam problem mam fajna ginke ale w szpitalu nie pracuje :( a na slasku jak trafisz do szpitala i jestes niczyja to nikt sie toba nie zajmie..kolezanki ktore ostatnio rodzily mowily ze nawet za polozna sie placi zeby byli tak jak trzeba. Ile w tym praqdy nie wiem bo jeszcze nie rodzilam..

z@t szalejesz:tak: w 2016 nie bedziemy miały juz czasu sobie siedziec i pisac:happy2: ale te kwietnioweczki juz by sie przydały.... wiem wiem wszystkie jeszcze są nasze:-p

reklama
Kasik to koniecznie znajdź jakiegoś szpitalnego ginka, oni zresztą są chyba na ogół dobrzy, bo naogladaja się sporo w szpitalu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry