Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam i ja nowe marcóweczki)) chciałabym aby powstały już kwietnióweczki bo czułabym się już taka "starsza" hihihih
a ja własnie mam mętlik w głowie...wiem ze do porodu jeszcze kuuupppaaa czasu ale juz wypadałoby miec swojego lekarza...dzis spotkałam sie ze znajomą która nakręciła mnie jednak abym zmieniła swojego gin i znalazła lekarza który pracuje w dobrym szpitaluu.... jest to mega sensowne.... i namawia mnie zebym najlepiej zapłaciła temu lekarzowi aby był przy moim porodzie co o tym myslicie?? praktykuje sie to w waszych miejscowosciach???
a my jutro mamy ambitny plan znooww basen u znajomych ale napewno sie juz nie bede kąpać bo odchorowałam ostatnią basenową imprezkę
Z@t nic poprostu rozmawiamy co u jak
Kobita no ja mam ten sam problem mam fajna ginke ale w szpitalu nie pracuje a na slasku jak trafisz do szpitala i jestes niczyja to nikt sie toba nie zajmie..kolezanki ktore ostatnio rodzily mowily ze nawet za polozna sie placi zeby byli tak jak trzeba. Ile w tym praqdy nie wiem bo jeszcze nie rodzilam..
z@t szalejesz w 2016 nie bedziemy miały juz czasu sobie siedziec i pisac ale te kwietnioweczki juz by sie przydały.... wiem wiem wszystkie jeszcze są nasze