Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ciągle napina mi się brzuch na górze.. nawet dość bolesne to jest.. codziennie wieczorem tak mi się góra napina że boli i wtedy nie moge się schylić.. wczoraj eS. musiał mi wiązać buty..;/
tego Ci życzę.. hmm.. chyba powinnam się za coś wziąść.. jakaś robote może dobrze mi zrobi.. mam fure ubranek do wyprasowania.. hmm.. niechcemisię mnie dopadły!!!!!
Na 29, tydzień temu jak byłam u lekarza to powiedział że nic się nie dzieje... Za tydzień mam ostatnią wizytę i mam nadzieje że mnie pocieszy.... Nawet lekkich skurczy nie mam, a już tak bardzo chciałabym być po wszystkim....
Na górze jest dno macicy jeśli napina się od góry to znaczy ze macie już ładne skurcze mnie przed porodami przez ok tydzień bolał brzuch jak na okres jeszcze dodatkowo ... głównie wieczorami a i przez ok tydzień przed porodami podczas skurczy brzuch aż się tak deformowal jakby ... u mnie takie objawy były na tydzień przed może któraś się pocieszy :-)