Volka jeden nie bedzie zazdrosny ze ma mame caly dzien dla siebie czy oni raczej z tych samodzielniejszych co wola się z dziecmi pobawic zamiast siedziec w domu?
Mloda mama 1700 to moja gwiazda ponoc teraz ma, a gin stwierdzil ze szczupaczek podejrzewam ze dziewczyna musiala byc na podobnym etapie ciazy co my
Marcowa w wawie tez sa takie szpitale, po prostu nie sa przystosowane do obslugi wczesniakow, dlatego w razie w trzeba miec na wzgledzie jakis szpital o 2 czy nawet 3 stopniu referencyjnosci
Barbra moja 2 latka tez co chwile chce zobavzyc dziudziusia, przytula i caluje brzuch, pyta czy bedzie sie z nim bawic, czy bedzie spal w jej pokoju,spiewa do brzucha i przynosi jakies grzechotki - przyklada do brzucha i mowi ze dzidzia sie bawi

slodkie to jest, ale widac ze to calkowita abstrakcja dla niej, podejrzewam ze jej wyobrazenie o dzidziusiu bardzo sie rozni od tego co bedzie w rzeczywistosci
Isia ja najdluzszy czas kiedy sie nie widzialam z corka to dwa razy po 3 dni, takze na bank sie rozrycze

jeszcze pewnie bedzie w domu szukac mamy, tata jest, wszyscy beda, a mamy nie, jeszcze wroci do domu z jakims rozdarciuchem, ktory pochlania uwage rodzicow