reklama

Marcowe mamy 2016

Ja sie obudzilam a raczej dziecie mnie obudzilo a moj dalej spi :P Jestem strasznie glodna ale wstac sie nie chce :D
Ja mam podgrzewacz tomme tippie ale nie wiem czy sie przyda :p moj R kupil tak o bo mu sie spodobal :)
A frytkownice juz kiedy ogladalam ale jakos sie nie zdecydowalam na kupno, moze kiedys ;)

reklama
Volka uwielbiam chleb w jajku!:) czesto sie go u nas robilo a teraz robie go synkowi:) smak dziecinstwa:)

Ja zawsze robie frytki w piekarniku. Ale to sie tak rzadko zdarza, ze nawet nigdy nie myslalam o frytkownicy:)

Od 2 dni czuje sie jakos tak "bardziej w ciazy";) zaczelam chodzic jak kaczka, bujam sie lekko na boki i nie moge sie wyprostowac:/ o lezeniu na plecach nie ma mowy bo brzuch strasznie boli. Dzisiaj 35tyg +1dzien. Ale to szybko zlecialo:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Witam sie i ja. Jakas ta noc dziwna byla. Głupoty mi się śniły... Moja mama juz z rana dzwonila czy wszystko ok bo jej sie tez głupoty snily ze mną i porodowka w roli głównej. Pranie juz wstawiłam ale muszę poprasować ostatnia partie ciuszków maluszkowych i jak mąż wróci będziemy łóżeczko rozkładać....
W gardle mnie okropnie drapie ale zaraz sie napije mleka z miodem i powinno być ok. Chwilowo leze bo stawia mi się brzusio jakies skurcze delikatne. Jak nie minie to nospe wezme...

Manka_tk nie ma opcji! Rodze w marcu :D :D ja nie jestem jeszcze gotowa na rodzenie :D chociaz jak juz mialabym zostac lutowa mama to moge urodzic 28ego;D Mezowi prezent na urodziny zrobic:) ale ani dnia wczesniej :D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Kubusiowa 28 ok!byle nie 29 :p. Ja za 3 dni koncze 36 i juz sie nie bede bala,bo moi chlopcy sie urodzili w tym tyg. Serduszko tez mi sie dzis glupoty snily,ale czesto tak mam jak za dlugo spie.

Dzień dobry :D ja dzisiaj będę bardziej off bo jadę na te urodziny... chyba ze będzie taka nuda to bede pod stolem do was pisac :D jest juz tyle godzin a ja nic nie mam zrobione[emoji14]a musze jakos moje wlosy ogarnąć i doprowadzić je do stanu uzywalnosci :)

Bądźcie grzeczne ! I bez porodów dzisiaj[emoji14]
Ja mam zamiar się nazrec na tej imprezie wszystkiego co się da :D

95c7461a59fa33f4bc7ccf44b0e5d32a.jpg

A tak mamy zapakowana walizkę o która taką awantura była :D

mam nadzieję ze zdążę się wyszukowac

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry