reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Mloda baw sie dobrze. Super opakowanie.
Manka nie stresuj sie przynajmniej bedziesz bardziej przygotowana niz te ktore beda rodzic w lutym. Ja mam nadzieję ze urodze niebawem. Ale jak bedzie po terminie to i w marcu urodze. A dzisiaj mam 37 i 4 dni.

Manka ja to nawet nie wiem kiedy mam termin:P licze tygodnie od ostatniej miesiaczki. Bo pierwszy termin wyszedl na 9ego marca, w Norwegii wyliczyli mi na 18ego, a na kolejnym usg w Polsce lekarz uznal, ze przegieli z terminem w Norwegii i stwierdzil, ze termin maksymalnie na 12. Wiec juz nawet na termin nie patrze. Jak bedzie mial Olek ochote to wyjdzie:) ale moglby sie do 19 marca wyrobic:)

Volka 29 zaciskam nogi! Jakos mi sie nie podoba perspektywa urodzin co 4 lata;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

hihi ja tez uwielbiam taki chlebek, dziadek na sniadanie robił albo to albo jajecznice :D całe wakacje ... :) a to moja zdrowa dieta kobiety w ciąży

Załączniki

• 20160205_170339.jpg
    20160205_170339.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 64
  • 20160206_121742.jpg
    20160206_121742.jpg
    63,8 KB · Wyświetleń: 62
Ja też lubię chleb z jajkiem mmm pychotka :)
Ja byłam w sklepie zdrzemnelam się na godz teraz coś zjem tzn żurek :p a potem sprzątanie odpoczynek i o 17:30 wpadną znajomi :)

Kamila sztućce w walizce są tam zapakowane ale w kształcie ,tortu' :D

Ja mam dwa terminy porodu 10 i 15 marca :D Ale jak urodze wcześniej oczywiście od 38 tyg. To też będzie Oki[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
hmmm to nie mam pojecia jak walizeczke mozna podzielic na torcik :D ale wygląda extrasnie :) moi rodzice w tym roku maja 30lecie małżeństwa :) jak bedzie mnie stac to ta frytkownica na 1 łyżke oleju byłaby super prezentem dla nich - bo robią czesto fryteczki ale zapach jest okropny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry