reklama

Marcowe mamy 2016

Dzien dobry :) ale mam dzisiaj kiepski dzien :/ mega kiepski... Rano nie umiałam za żadne skarby wstać. W nocy byłam siku chyba trzy razy, raz nawet zerknęłam na telefon co piszecie ale oczy mnie tak bolały ze zmęczenia, ze masakra i ńe miałam siły odpisać. Rano nie umiałam wstać do Zuzki jak mnie wolała a była godz 7:30...
W dodatku wczoraj wieczorem zaczął mi puchnąć węzeł chłonny z prawej strony twarzy ale poza lekkim katarem ńic mi nie było :) dzisiaj rano za to boli mnie kość szczękowa, wiec podejrzewam ze mam zapalenie okostnej i dopiero mi sie to zaczyna. Jakis czas temu bolał mnie zab z tej strony a teraz ta kość i opuchnięty węzeł :/ mam koleżankę stomatologa i chyba do niej zadzwonie... Chociaż jak mi powie, ze mam do niej przyjechać zeb zobaczyła tego zęba to sie załamie bo totalnie nie chce mi sie jechac :/ i dlatego łamie sie czy dzwońic czy poczekać do jutra aż mi samo minie ;)
Poza tym zrobiłam M awanturę rano jak wrócił z bułkami bo kupił bułki ale nie takie jak ja lubie!!! On nie widział różnicy bo ja mu powiedziałam, ze chce bułki tylko nie mówiłam jakie. I on kuzwa nie widzi różnicy!!! Powiedziałam mu, ze jak bedzie chciał cos słodkiego do jedzeńia to tez mu kupie obojętnie co a nie cos co on lubi. Albo ser żółty nie taki jak on lubi. Bo on tylko jada dwa rodzaje z Piotra i Pawła i tyle....
Potem pojechaliśmy do Rybnika. Tam w sklepie jak byliśmy pi farby znowu awantura bo poszłam do wc, M z Zuzka mieli na mnie czekać przed toaleta. Dałam im moja torebkę z telefonem i poszłam siku. Wychodzę a ich nigdzie nie ma :/ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Idę na farby ciężkim krokiem a ich dalej nigdzie nie ma. Wracam z powrotem do wc, ich dalej nie widać nigdzie :/ i tak odeszłam dwa razy na te zakichane farby. W końcu za trzecim razem spotkałam ich pod wc... Wiecie jaka byłam wściekła!!!!! Jak cholera :/

reklama
Isia Ty chociaż dostałas bułki - mój nie kupił nic bo na tel nie patrzył :P ale w sumie to nawet mu sie nie oberwało ... nie wiedzieć czemu ;) a jak tam farby ? wybrane ? kupione ?

ja dziś w lidlu zrobiłam scene że serki topione są tylko te "ich" a zawsze były tez hochlanda i chociaż wiedziałam ze ich od jakiegos czasu nie było to i tak stałam i narzekałam :P wariactwo

Uuu Isia bidulko :-* może jutro będzie lepszy dzień? :) to wszystko od tej kołyski się zaczęło :(

Co myślicie dziewczyny o smarowaniu rozstępów sokiem z cytryny? Może to podziała rozjaśniająco? Bo mam już takie ohydne, że aż się boję co jeszcze wylezie :( zamówilam bio oil też i masuję szorstką gąbką, ale na ten revital mnie nie stać :/ może tamte sposoby wystarczą, jeszcze smaruję palmersem bo dostałam.

Hej:-)
Moja torba juz tez spakowana,jak mnie nastraszyly wczesniejszym porodem to sie juz spakowalam:)małą w jedna torbe,siebie w druga a kosmetyki moje i małej w taka kosmetyczke.

Ja tez ciagle mysle,aby nie.urodzic 29lutego:\ ale mysle ze poczatkiem marca zlapie,mogla bym 3go bo z tego dnia byl moj Tata:)

Co do frytek to ja pieke w poekarniku te mrozone,te z frytkownicy mimo ze sie odsacza na reczniku to itak maja duzo tluszczu:\
Ja te

Asienka ja nie slyszalam o tej cytrynie,ale nie szkodzi sprobowac.ja smarowalam z pharmaceris,koncze drugie opakowanie i ani jednego roztepu na brzuchu.za to przed ciaza mialam na bokac ale nie powiekszaja sie.ale pharmaceris polecam,konczy mi sie i szkoda mi kupowac kolejny bo on okoko 50zl chyba.wtedy mi sie trafilo drugiza 50%czy cos

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry