Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cocosh a jak Ci samej w domku? Nie boisz się? Bo ja często też jestem sama z Zuzka i jak się nakręce sama to pół nocy nie śpię hihi ale ogólnie nie mam stresa
Ja wczoraj zaraz po 22 padlam i zasnelam przed TV i poszlam spac.I tez mi sie koszmary jakies snily ...
A dzis posparzatal caly dom,zrobilam dwa prania.
Maz wraz z kolega robia przemeblowanie zeby lozeczko dac i szafke do nas do sypialni.I chyba jutro zajme sie przegladem butow i ciuchow i czesc wywale.
Dziewczyny powiedzcie mi czy ktoras tak miala ze miala wstret do karmienia dziecka piersia ? Bo moja kolezanka tak miala przy corce,teraz w ciazy jest i karmienie ja przeraza znowu bo ja to brzydzi...Ja jakos nie umiem sobie tego wyobrazic zeby miec wstret do tego...
A mnie chyba zlapalo wicie gniazda....
Chodzę i sprzątam caly dzień, ukladam przekladam. . . I wcale mnie to nie meczy o dziwo...
Odkrylam plyn do czyszczenia lazienek który mi domywa kabinę prysznicowa a myślałam ze ren osad juz nigdy nie zejdzie... I tak jak zaczelam od kabiny tak wymylam cala łazienkę ... Mój sie drze ze mam skończyć bo w końcu urodzę to usiadlam juz dla świętego spokoju. Choc gdyby nie ta godzina to bym okna umyka jeszcze. Ale to może we wtorek bo w poniedziałek mamy badania...
A ja dzis kupiłam mężusiowi książkę :-) juz na walentynki :-) zaczytany strasznie i szczęśliwy jeszcze bardziej :-) chłopcy juz tez dostali drobiazg walentynkowy uwielbiam im robic prezenty..