reklama

Marcowe mamy 2016

Wczoraj młody wrócił do domu. Mieliśmy materac u nas rozłożyć do spania dla taty. Ale mąż stwierdził że w pokoju młodego na środku bałaganu też można na łóżku spać. I tak zrobił . młody rano jak się obudził to biegiem leciał sprawdzić czy tato na prawdę tam spał i się przytulić do niego.
Takie uczucia się wypracowuje całe życie a nie tylko przez czas karmienia.

reklama
Ja pisze że jeszcze jesteśmy ale to już nie na moje siły... jedna piosenka przwtanczona a czuje się jakbym z 6h tanczyla :D

Nazarlam się jak świnka :/ przepadliscie wszystkiego chciałam spróbować a teraz czuję zze mala mi przez pempek wyjdzie :D jak będziemy w domu położone się do łóżka to poczytam na spokojnie co naszkrobalyscie[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Kamila zartujesz prawda? Kazdy stara sie karmic raczej dyskretnie i nie musisz sie temu przygladac ale kur..jak dziecko chce jesc to nie dasz cycka,bo kogos to obrzydza?

reklama
Ehhh narzekacie, że zapraszają was na imprezy i nie wiecie czy wysiedzicie, a ja właśnie zdycham po odpękaniu organizacji urodzin młodego. Po 2 h od pojawienia się gości wizualizowałam sobie w głowie, że już wychodzą a ja wreszcie zalegam na kanapie :P Niby impreza na 6 dorosłych plus 5 dzieci, czyli mała, ale roboty na dwa dni było :/ na szczęście kolejne urodziny dopiero za rok (swoich nie wyprawiamy) :P

Fanti też brzydziłabym się próbować swojego mleka :P karmiłam rok i 7 miesięcy, ale nie dla poczucia bliskości bo specjalnie mnie to nie rozmiękczało, tylko z pobudek czysto ekonomicznych i wygodnościowych :P na dobrą sprawę mm nawet nie potrafię "przyrządzić" :)

manka na rynku jest mnóstwo chust/ szali/ kominów do karmienia teraz tak można się z tym zakamuflować, że nikt się nie zorientuje co robisz, ani tym bardziej nic nie urzeknie ;) Mi zdarzało się karmić publicznie, ale nigdy nie czułam się z tym zbyt komfortowo. Teraz będę się pewnie w jakiś kamuflator zaopatrywać ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry