reklama

Marcowe mamy 2016

Jestem zjadłam nospe wzięłam prysznic i jakoś usnęłam, właśnie syn mnie obudził i mówi :mamusiu wstajemy już, obiadek robić. Chyba przeszło, narazie spokój, kurczę z Kasjanem w ogóle skurczy nie miałam, nawet nie wiem jak to wszystko ma wyglądać

reklama
Umieram... od 4 do 8 nie spalam moj mnie teraz obudzil zeby na ten obiad jechać :/ Ale ja nie będę jadła piernicze...

Mój dzisiaj tak dziwnie stekal przez sen i pytam go co mu się śniło

- że się urodziło
- ale co się urodziło
-no dziecko...Paulina... ale to był chłopczyk nie dziewczynka

Haha mam nadzieję ze to nie jakiś sen proroczy

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

U nas tez wiosna 11 stopni i schnie mi na polu wszystko jeszcze wiaterek jest fajny :)

Moj w pracy jest,potem idzie znow cos zalatwic,a na wieczor ma rozmawiac w sprawie dodatkowej pracy jako menager lokalu...Z jednej strony fajnie bo dodatkowa kasa ale z drugiej na samym poczatku wogole go nie bedzie w domu....Eh dylemat niezly a ja sie wkurzac zaczynam na to wszystko...

Hej dziewczyny ;)

Ja tez od kilku dni budze sie ze 3 razy w nocy na siku i za kazdym razem mam wrazenie, ze obudzilam sie w ostatniej chwili :D
Ciezko mi gdzies isc bo strasznie mnie brzuch ciagnie w dol i kluje a znow jak za duzo siedze i leze to tez niedobrze :P
Teraz jestem 10,5 kg na plusie a w ogole nigdzie tych kg nie widze, tylko w brzuchu :P A po ciazy chcialam, zeby mi cos zostalo ale widze, ze marne szanse ;)

Cień ja wszystkie elementy wózka pralam w 30 st i najmniejsze obroty wirowania, wózek wygląda super, mimo że Tymcio będzie jego czwartym pasażerem.

Taki ładny dzień, a ja przy garach stoję, zupa buraczkowa już zrobiona, gulasz się gotuje, o i jeszcze pranie nastawilam. Michał z Hanią na dworzu grają w piłkę, jak wrócą i Hania zje zupę, a gulasz będzie już gotowy to wyciagne ich na kolejny spacer i przy okazji do Lidla bo lodówka świeci pustkami, jedyne czego w niej pełno to jogurtów naturalnych.

Co do kilogramów to od wagi wyjściowej mam jakieś niecałe 3 kg.

Młoda jak okaże się to sen proroczy to mały będzie pomykal w różowym wózku :D:D:D

Cześć wszystkim!
Chrobek! tylko 3 kg w tej ciąży przytyłaś, czy coś źle zrozumiałam? Ja już 14,5 kg na plusie, a jedna koleżanka ze szkoły rodzenia waży juz plus 30!!! i wcale źle nie wygląda :)

Zbieram się do teściów na obiadek- rosołek będzie na pewno i do tego jakieś kotlety lub kurczak zapewne. Ogólnie pychotka :)

Mnie w środku nocy o 2 obudził jakiś nienormalny sąsiad, który walił czymś w kaloryfer i tak stukał jednocześnie 5 x a po chili jeszcze raz 5 . Wystraszyłam się i moja córcia też :P tej nocy sikałam chyba co 2 h,a zeszłą co godzinę.

Dziś w końcu wraca mój kochany z rajdu górskiego. Pojechał w pt,nie miał zasięgu, więc nie było z nim kontaktu, a ja myślałam że z tej tęsknoty umrę. Teraz idę sama do teściów i zapewne nasłucham się jakiego to ja mam złego męża, że mnie zostawił samą w takim stanie ;) Pozwoliłam mu jechać, bo widziałam jak bardzo chce i czekał do ostatniej chwili z decyzją uzależniając ją od mojego samopoczucia. To ostatni jego wypad, a mamy luty nie marzec więc się zgodziłam. A teraz będę musiała słuchać narzekania rodziców...

Wolę żeby jednak nie był to sen proroczy[emoji14]Aczkolwiek najwyżej różowy oddamy do komisu a kupimy inny ciemny :D gorzej z ubrankami bo też trzeba będzie wymienić[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Marcowa bo na diecie cukrzycowej jestem. I pierw schudłam a teraz albo nie przybieram, albo 200 gram na miesiąc.

Zresztą z Hanią miałam też 3 kg plus, bo całą ciążę wymiotowalam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry