reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja zrobilam w tej ciazy 5 zebow bez znieczulenia hehe. A kiedys pierwsze co jak wchodzilam do gabinetu to prosilam o znieczulenie :p. Ale kurde z jefnego zeba,ktorego mi robila uciekla plomba i musze isc do niej jeszcze 18 lutego. Mam nadzieje.ze jeszcze przed porodem :p

Ja przy Lilce jak zglosilam sie 10 dni po terminie do szpitala ,to na wieczor dostalam skurczy a rano mialam juz miec cesarke.I dali mi jakies leki na wyciszenie skurczy :)

U dentysty bylam 2 razy w ciazy,w 4 msc i teraz w 8.W tym 4 mialam jednego zęba robionego.

Ja popralam wszystkie czesci z wozka,jedynie jutro sam wozek umyje.I fusak do wozka wypralam.A potem od gdzies 15 do 20 wszystkie ubranka ,beciki,przescieradla wyprasowalam i plecy mnie bola jak diabli ...
Zdjecie szafy z ubrankami dodam na zakupowym :)

Isia ja dostałam przed cc oxy żeby wywołać skurcze ale na mnie nie podziałało. Gin mówił że lepiej jest dla obkurczania macicy po porodzie jak skurcze są

Młoda napar z liści malin trzeba już kilka tygodni przed porodem pić żeby podziałało ale musisz sobie poczytać bo w niektórych przypadkach nie wolno tego stosować np. Nadciśnienie, albo wcześniejsze cc

Co do nospy to podobno tak sie sprawdza czy skurcze są przepowiadające.
A magnez to ja 4 tabletki dziennie jem od początku ciąży żeby ciśnienie troche obniżyć

Serduszko po olejku mi pociemnialu brwi więc nie musiałam robić henny :) wiec ja byłam zadowolona a rzęsy też miałam lepsze niż wczesniej

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry