reklama

Marcowe mamy 2016

Naile trzymaj nogi kochana :)

Ja się boję ze zacznę rodzic jak będę sama w domu...a mój w robocie :/ i co? Dzwonić po karetkę czekać aż mojego zwolnią ze służby jechać samą czy dzwonić po kimś żeby mnie zawiezli[emoji14]
Jeszcze ani razu nie byłam u dentysty miałam wizytę ale mi odwołała baba :/ Ale chce się wcisnąć na ból zęba[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny a myślicie że możemy teraz brać nospe przecowskurczom??? Przecież może się nam zaczynać poród a my lykamy nospe? Na tym etapie ciąży ja już bym sama nic nie brała :/

Ja czytalam i tej herbacie, ze nie przyspiesza porodu tylko wlasnie wzmacnia miesnie macicy i faza parcia dzieki piciu tej herbatki moze trwac krocej ale oczywiscie zadnej gwarancji nie ma :) Ale to kilka tygodni podobno trzeba pic, zeby zadzialalo i z konsultacja lekarska :P

U denstysty w tej ciazy jeszcze nie bylam, bylam przed ;) Raz mnie zabolal zab jak jadlam kromke z nutella i od tej pory nic nie czuje :P pojde po porodzie i sprawdzimy bo bez znieczulenia sie nie dam ;)

Ja nospy nie bralam ani razu w ciazy. Magnezu biore 2 tabletki dziennie bo strasznie skurcze w lydkach mnie lapia:/ pozniej nogi caly dzien bola, ze po schodach wejsc sie nie da:/

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Isia w poprzedniej ciazy bylam na ip w 39 tygodniu z regularnymi skurczami (co sie okazalo sie regularne nie sa mimo tego ze byly co 4 minuty). I kazali mi wziac 2 nospy bo wg nich do skracania szyjki nie dochodzilo - to tylko przepowiadajace. Powiedzieli mi ze tylko przy porodowych skurczach nospa nie pomoze.

Ja nospy tez nie biore tylko magnez, jak mi mocniej brzuch dokuczy to mam zapisany scopolan.

Manka znieczulenie w ciazy brac mozna, dentysci maja jakies specjalne ponoc ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry