reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Witam od rana.Ja dzis pol nocy nie przespalam.co chwile sie budzilam i nie moglam zasnac
Dopiero o 6 chyba dobry sen przyszedl,ale trwal krotko,bo dzieci mnie teraz obudzily...

Ja byłam pierwsza Ale nie chciałam was budzić ;) ja nie lubię się budzić przed budzikem ale niestety często mi się to ostatnio zdarza. Budzik na 5 ustawiony a ja się budzę 4.40. I te 20 min to jakaś masakra. Ani tu spać mocno ani już wstawać. A potem w pracy brakuje tych 20 min.
Także dziewczyny jak poczujecie się dziś zmęczone pomyślcie o tych którzy muszą w pracy do wieczora siedzieć.

Cześć dziewczynki ja to aż się martwię bo dziś się wyspałam jak nigdy w tej ciąży. Spało mi się jakbym w niej w ogóle nie była . Zero ucisku na pęcherz , taki mięciutki brzuszek jakby tam nikt nie mieszkal, boję się ponieważ wczoraj mnie tak bolał brzuszek ,że aż nospe wzięłam pierwszy raz a potem nocka taka dziwna...

Życzę udanej i spokojnej soboty wszystkim. Ja dziś mam zamiar poukładać w szafie bo tam armagedon normalnie ☺

Edit jak ja Cię dobrze rozumiem. Ciężko zadowolić kobietę w ciąży. Ja tez tak mam. Jak źle się czuje to niedobrze, jak za dobrze się czuje to nabieram podejrzeń ze coś tu jest nie w porzadku. I tak w kółko tak źle i tak niedobrze. Chyba kiedyś kobiety, np nasze mamy miały spokojniejsze ciaze bo nie było takiego napływu informacji każdy czuł się jak się czuł i nie dorabiał do tego ideologii. Ja juz jestem zmęczona tym myśleniem czy to powinno być tak czy inaczej i czy aby na pewno nie dzieje się nic zlego. Normalnie 2 razy budzę die w nocy na siusiu. Jsk czasem przespie noc bez wstawania to już myślę że cos nie halo

Witam :) Ja tez miewam noce ktore przesypiam bez wstawania a sa takie ze budze sie po 5-6 razy. Nie ma sie co stresowac trzeba myslec pozytywnie. Ja ruchy powoli zaczynam czuc ale mocno niereularnie. Wczoraj caly dzien nic a wieczorem maz wrocil z pracy zaczal ze mna rozmawiac a dzidzus zaczal szalec chociaz to wciaz nie sa jakies mocnr kopniaki no ale jak by wiedzial ze tatus wrocil :D

Ostatnia edycja:
reklama
Mala_mi fajnie masz. Mój dzidziuś kopie tylko wieczorami i jak ktoś położy rękę albo się odezwie blisko brzucha to automatycznie przestaje się ruszać i po zabawie. Jakaś strachliwa dziewuszka z niej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry